New HR Summit'e katılmak için son saatler

New HR Summit'in bilet satışının bitmesine saatler kaldı.
New HR Summit'e katılmak için son saatler

Dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'i 25 Eylül'de gerçekleştireceğimizi sizlere geçtiğimiz Temmuz ayında aktarmıştık. 31 Ağustos tarihinde indirimli biletler tükenen New HR Summit'in bilet satışının bitmesine ise saatler kaldı.

Geçtiğimiz hafta konferans programını açıkladığımız New HR Summit'in bilet satışı bugün itibariyle sonlanıyor. Eğer New HR Summit'e katılmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene ilk kez düzenlediğimiz New HR Summit etkinliği 25 Eylül 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.

New HR Summit'te değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonelleri deneyimlerini paylaşacaklar. İnsan Kaynakları'na dair merak edilen her şeyi dijital olarak ele alacak olan konferansımızda, dijital dönüşümün merkezinde İK, çalışan bağlılığı, değişim hikayeleri, çalışan verimliliğinin nasıl artırılacağı, dijital organizasyon ve dönüşüm, girişimcilikte kadın gücü, olumlu liderlik, İK liderliği gibi konular ve çok daha fazlası ele alınacak.

Kısacası Insan Kaynakları’nın geleceğinin New HR Summit'te tartışılacağını söyleyebiliriz. New HR Summit'tin konuşmacıları arasında PepsiCo'dan Cristina Meson, Time is Ltd.'den Jan Rezab, iyzico kurucu ortağı Barbaros Özbugutu, Insider kurucu ortağı Hande Çilingir ve Armut.com'un kurucularından Başak Taşpınar Değim gibi önemli isimlerin yer aldığını da hatırlatalım.

New HR Summit için buradan bilet alabilir, etkinliğimizin konuşmacılarına ise buradan göz atabilirsiniz. Yarın görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.