New HR Summit'in konferans programı belli oldu

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene ilk kez düzenlediğimiz New HR Summit etkinliği, 25 Eylül 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
New HR Summit'in konferans programı belli oldu

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene ilk kez düzenlediğimiz New HR Summit etkinliği, 25 Eylül 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Dönemsel olarak konuşmacılarını açıkladığımız etkinliğimizin konferans programı da belli oldu. 

New HR Summit'te çalışanlara dijital değer katan çözümlerden Agile'a, İK'nın tarihsel gelişimden makine öğrenmesinin İK'ya etkisine ve uçtan uca girişim kültürüne birçok konuyu, değerli konuklarıyla ele alacağız. Bu sene ilki gerçekleşecek olan New HR Summit'te değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonelleri deneyimlerini paylaşacaklar. Kısacası İnsan Kaynakları’nın geleceğinin New HR Summit'te tartışılacağını söyleyebiliriz. Etkinliğimizin konferans programını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

New HR Summit'e geç kalmadan bilet almak için buradan ulaşabilir, konferans programına ve konuşmacılara buradan göz atabilirsiniz.

SPONSORLAR

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.