Masa başı olmayan çalışanlar için dijital iş yeri platformu Beekeeper, 45 milyon dolar yatırım aldı

Mavi yakalı ve hizmet odaklı çalışanlarla iletişim kurması gereken işverenler için mobil iletişim platformu sunan, İsviçre ve ABD merkezli Beekeeper, B Serisi yatırım turunda 45 milyon dolar yatırım aldı.
Masa başı olmayan çalışanlar için dijital iş yeri platformu Beekeeper, 45 milyon dolar yatırım aldı

Mavi yakalı ve hizmet odaklı çalışanlarla iletişim kurması gereken işverenler için mobil iletişim platformu sunan, İsviçre ve ABD merkezli Beekeeper, B Serisi yatırım turunda 45 milyon dolar yatırım aldı. Turun liderliğini Thayer Ventures ve Swisscanto Invest üstlenirken, Atomico, Alpana Ventures, Edenred Capital Partners, Fyrfly, Hammer Team, investiere, HighSage Ventures, Keen Venture Partners, Samsung NEXT, Swiss Post ve Swisscom da bu B Serisi'nde karşımıza çıkan isimler oldu.

Üretim ve perakende sektöründe çalışanlar da dahil olmak üzere masa başında çalışmayanları hedef alan Beekeeper'ın ilk mobil platformunun, geleneksel iletişim yönteminin ve WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarının yerini almak üzere tasarlandığını belirtelim. Bu noktada potansiyel pazarın büyük olduğunu belirtmekte de fayda var.

Dünya üzerinde çalışanların yüzde 80'inden fazlası masa başı işlerde çalışmıyor, bu nedenle bu kişilerin de Slack benzeri uygulamalara ihtiyaç duyduğu söyleniyor. Beekeper ise 1,7 milyar masa başı olmayan çalışanı platformunda barındırıyor. Bu da sektörde önemli bir konumda olduğunu kanıtlıyor.

Beekeeper'ın müşterileri arasında Hyatt Hotels, Dollar General, Domino’s Pizza. Heathrow Airport ve SeaBoard Foods gibi şirketler ve kuruluşlar bulunuyor. Girişimin 26 farklı sektörden müşterilerinin olduğunu da belirtelim. Beekeeper vardiya değişimlerinden ikili iletişime kadar birçok farklı alanda kullanılabiliyor, kimi zaman dijital bir pano görevi bile görüyor.

Beekeper, aldığı 45 milyon dolarlık yeni yatırımla, çalışanlar arasındaki boşluğu kapatmayı, yeni özellikler ve entegrasyonlarla hizmet alanını daha da genişletmeyi planladığını söylüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.