BRAND SPEAK

Insider'ın yurt dışında kariyer imkanı sunan ikinci programı Sales Academy için geri sayım başladı

Insider, SAM Academy programının ardından bu kez de satış odaklı kariyer programı Sales Academy için başvuruları bekliyor.
Insider'ın yurt dışında kariyer imkanı sunan ikinci programı Sales Academy için geri sayım başladı

Dijital müşteri deneyim platformu Insider, Ocak ayında hayata geçirdiği SAM Academy programı ile bir ilke imza atarak Strategic Account Manager pozisyonunda yetiştirdiği adaylara 20 ülkedeki ofislerinden birinde kariyerine devam etme imkanı sunmuştu.

Insider, daha önce aralarında Apple, Google, Oracle, PayPal, Stripe, YouTube, Instagram, Yahoo! ve WhatsApp gibi günümüzün teknoloji devlerinin de yer aldığı 250’den fazla firmaya yatırımda bulunmuş olan Sequoia Capital’dan 2018 yılında 11 milyon dolar yatırım almıştı. Paris ofisi ile 20. yurt dışı ofisine ulaşan ve 450+ partneri ile hızla büyüyen Insider, SAM Academy programının ardından bu kez de satış odaklı kariyer programı Sales Academy için başvuruları bekliyor.

Sales Academy nedir ve kimler başvurabilir?

Hem eğitim programı hem de uluslararası bir kariyer fırsatı olan Sales Academy ile adaylar, İstanbul’da gerçekleşecek ön eğitimin ardından; Japonya, İngiltere, İspanya, Avustralya ve Fransa gibi Insider’ın 20 ülkedeki ofislerinden birinde kariyerine devam edebilecekler.

Yurt dışında çalışmayı hayal eden, satış alanında uluslararası bir kariyer hedefleyen ve minimum 3 yıl satış deneyimine sahip adaylar; başvurularını 30 Eylül 2019’a kadar gerçekleştirebilir.

Sales Academy ile ilgili detaylı bilgiye erişmek ve başvuru yapmak için linke göz atabilirsiniz.

SAM Academy ile ilgili detaylı bilgiye erişmek ve başvuru yapmak için linke göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.