Apple, A12 işlemcili yeni bir Apple TV tanıtabilir

Bugün paylaşılan bilgilere göre önümüzdeki hafta düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak olan Apple ürünlerinden bir diğeri ise Apple TV ailesinin yeni üyesi olacak.
Apple, A12 işlemcili yeni bir Apple TV tanıtabilir

Apple'ın 10 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinliğe oldukça kısıtlı bir süre kaldı. Yeni iPhone modellerinden Apple Watch'a Apple'ın 10 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikte hangi yenilikleri tanıtabileceğini sizlere daha önce aktarmıştık.

Bugün paylaşılan bilgilere göre etkinlikte tanıtılacak olan Apple ürünlerinden bir diğeri ise Apple TV ailesinin yeni üyesi olacak. MacRumors'ın bugün paylaştığı bilgilere göre Apple, önümüzdeki hafta A12 işlemcisine sahip yeni bir Apple TV modeli tanıtacak.

Yeni Apple TV modelinin e iPhone XS, XS Max ve XR modellerinde kullanılan A12 Bionic işlemcisini mi yoksa iPad Pro modellerinde kullanılan A12X Bionic işlemcisini mi kullanacağı konusunda ise herhangi bir bilg yer almıyor. Apple TV ailesinin en son üyesinin yaklaşık 2 yıl önce tanıtılan Apple TV 4K modeli olduğunu da ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse Apple TV 4K modeli gücünü A10X Fusion işlemcisinden alıyor. Yeni Apple TV modelinin 10 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılıp tanıtılmayacağına dair kesin bir bilgi bulunmasa da Apple'ın yeni ürününü bu etkinlikte tanıtması sürpriz olmayacaktır.

Önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinlikte Apple'ın iki önemli servisi ile ilgili son bilgileri de paylaşması bekleniyor. Söylentilere göre Apple TV Plus servisinin Kasım ayında 10 dolar fiyat etiketi ile Apple Arcade servisinin ise 5 dolar fiyat etiketi ile kullanıma sunulması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.