Yapılan sporu anlık olarak takip eden kişisel antrenör uygulaması: Onyx

Oynx, size yapılması gereken hareketleri, bu hareketlerin nasıl ve ne kadar yapılacağını gösteriyor, ayrıca kişiyi izliyor.
Yapılan sporu anlık olarak takip eden kişisel antrenör uygulaması: Onyx

Çalışanlar için spor yapmaya vakit ayırmak çoğu zaman oldukça zor diyebiliriz. Kişi sabah erken mi kalkacağına, iş çıkışı koştura koştura spor salonunun yolunu mu tutacağına karar veremiyor ve istikrarlı bir şekilde başlanan spor salonu macerası genelde hüsranla sonuçlanıyor. Bu sıkıntıların önüne geçmek isteyenler de çareyi evde spor yapmakta buluyor. Ancak çoğu zaman bu süreç de uzun soluklu olmuyor. 

Hareketleri nasıl, ne kadar yapacağını bilmeyen kişi, genelde evde yapmaya çalıştığı spor sırasında dakika tutarken hareketleri ne kadar doğru yaptığından emin olamıyor. Kişisel antrenör uygulaması olan Onyx'in bu noktada devreye girdiğini belirtelim.

Sadece iOS kullanıcıları için aktif olan Onyx, kişinin spordan beklentilerine göre hareket ediyor. Platformu cihazınıza indirdikten sonra üyelik esnasında beklentinizin ne olduğu size soruluyor. Bu seçenekten sonra Oynx, size yapılması gereken hareketleri, bu hareketlerin nasıl ve ne kadar yapılacağını gösteriyor. Siz hareketleri yaparken telefonunun karşısına geçiyorsunuz ve sizin nasıl yaptığınızı izleyip buna göre sizi yönlendiriyor. Kısacası platform, kişisel antrenör gibi faaliyet gösteriyor.

Üyelik için bir e-posta adresi ve şifrenin yeterli olduğu platform, sadece iPhone X, XR, XS, XS Max'lerde kullanılabiliyor. Görünüşte ücretsiz zannedilen uygulamada 7 gün ücretsiz deneme sonrasında üyelik gerektiğini belirtelim. Üstelik döviz kurunu göz önüne aldığımızda ciddi bir üyelik ücreti ödendiğini belirtelim. Onyx, yıllık üyelik ücreti olarak 649,99 TL, aylık olarak ise 99,99 TL talep ediyor. Üyelik ücreti her ne kadar yüksek olsa da normal bir spor salonuna bundan çok daha fazla para verildiğini hatırlatalım.

Onyx'i uyumlu iOS telefonunuza buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.