DüğünBuketi.com 10 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Evlenecek çiftlerin düğün firmalarından fiyat teklifleri alarak seçim yapmalarını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Düğünbuketi.com, yatırım aldığını duyurdu.
DüğünBuketi.com 10 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Evlenecek çiftlerin düğün firmalarından fiyat teklifleri alarak seçim yapmalarını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Düğünbuketi.com, yatırım aldığını duyurdu. Söz konusu yatırım Atanova Ventures ile beraber Startupfon.com melek yatırımcılarından Doruk Pala, TR Angels partnerlerinden Atakan Atalar ve melek yatırımcı Deniz Güvenen'den yatırım geldi.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu yatırım turu ile beraber şirketin değerlemesi 10 milyon TL’ye ulaşmış durumda. DüğünBuketi.com, evlenecek çiftlerin en uygun düğün firmalarını bulmalarını amaçlayan bir girişim. Platform sayesinde kullanıcılar mekanlardan organizasyon firmalarına, fotoğrafçılardan gelinlik için moda evlerine kadar tüm seçeneklere ulaşıp fiyat teklifi alabiliyorlar.

2016 yılında İzmir'de kurulan girişim 2017'de İstanbul'da, 2018'de ise Ankara'da faaliyete geçti. 2019 yılında ise Adana, Antalya, Aydın, Bursa, Kocaeli ve Muğla gibi illerede operasyonlarını genişleten DüğünBuketi.com, kurulduğu yıldan beri her yıl trafiğini 3 kat artırmayı da başardı.

DüğünBuketi.com’un paylaştığı bilgilere göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de her yıl 165 bin çift evleniyor. Evlenen her 4 çiftten biri DüğünBuketi.com’a başvuruyor. Her ay yaklaşık 500 bin ziyaretçi DüğünBuketi.com’da düğün firması arıyor. 

Çiftler DüğünBuketi.com’dan ücretsiz olarak yararlanırken düğün firmalarının sisteme katılabilmeleri için ücretli üye olmaları gerekiyor. Eğer platforma katılan bir firma üyeliği süresince iş alamazsa ücret iadesi veya ücretsiz üyelik yenilemesi yapabiliyor.

Başlangıçta sadece düğün mekanlarına ulaşılabilen bir siteyken düğün planlamasında ihtiyaç olan her şeyi barındıran bir portala adım adım dönüştüklerini dile getiren DüğünBuketi.com kurucusu Bilgehan Yılmaz ürünlerini yalın girişim modeliyle geliştirdiklerini belirtti. 

Kısıtlı kaynaklarla kısa sürede iyi bir noktaya gelmelerine rağmen henüz yolun başında olduklarını dile getiren Yılmaz, alınan yatırımla birlikte Türkiye’deki büyümelerini daha da hızlandırmalarının yanında yeni yatırımlarla ABD, Avrupa ve Arap ülkelerine de açılmayı planladıklarını söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.