BRAND SPEAK

MindBehind Partner Programı Açıldı!

MindBehind PARTNER’ı olup markaların müşterileriyle kalıcı ilişkiler kurmalarını sağlayın. Markaların Facebook, Instagram, Twitter, Messenger, WhatsApp, WebChat kanallarını tek bir platformda toplayan MindBehind, yapay zeka ve doğal dil işleme destekli ChatBot’lar aracılığıyla kullanıcılarınızla iletişim kurmanızı sağlar.
MindBehind Partner Programı Açıldı!

MindBehind Partner’ı olup markaların müşterileriyle kalıcı ilişkiler kurmalarını sağlayın. Markaların Facebook, Instagram, Twitter, Messenger, WhatsApp, WebChat kanallarını tek bir platformda toplayan MindBehind, yapay zeka ve doğal dil işleme destekli ChatBot’lar aracılığıyla kullanıcılarınızla iletişim kurmanızı sağlar. Böylece markaların hem iletişim merkezi maliyetini azaltmalarına hem de en iyi müşteri deneyimini tasarlamalarına yardımcı olur.

Reklam ajansları, çağrı merkezleri ve teknoloji firmaları için ideal olan MindBehind Partner Programı, iş ortaklarına Earners ve Creators olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. 

MindBehind Earners ile İşimizi Birlikte Büyütelim!

Tüketicilerin % 58’inden fazlası markalarla geleneksel yöntemler yerine mesajlaşma uygulamaları kullanarak iletişime geçmeyi tercih ediyor. Siz de MindBehind Earners iş ortağı olup, markaları ihtiyaçlarına ve değişimlerine en yüksek değeri katacak MindBehind ürünüyle tanıştırın. Markaların yeni iletişim yöntemlerini keşfetmesini sağlayın!  

MindBehind Creators ile Sohbet Eden Yapay Zekâ Ürünleri Oluşturun!

2020 yılına kadar şirketlerin %80’in bir çeşit chatbot otomasyonuna sahip olması bekleniyor. Siz de MindBehind Creators iş ortakları arasında yer alıp markaların pazarlama, satış ve müşteri destek yöntemlerini değiştirmelerini sağlayın. Ayrıca markaları MindBehind Flow ürünüyle tanıştırıp, herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan sürükle bırak yöntemiyle kendi chatbotlarını oluşturma imkânı tanıyın. 

Siz de MindBehind partner ailesine katılın hem işimizi birlikte büyütelim hem de MindBehind iş ortağı olmanın avantajlarından faydalanın. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.