Arkadaşlık uygulaması Waplog, 80 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı

iOS uygulamasının tasarımını değiştiren Waplog, 80 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı.
Arkadaşlık uygulaması Waplog, 80 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı

Ankara'da geliştirilen arkadaşlık uygulaması Waplog'un dünya genelinde 30 milyon kullanıcıya sahip olduğunu sizlere yaklaşık 3 yıl önce aktarmıştık. Aradan geçen 3 yılın ardından kayıtlı kullanıcı sayısını 80 milyona çıkaran Waplog, iOS uygulamasının tasarımını da değiştirdi.

Android ve iOS mobil uygulamaların yanı sıra web üzerinden de hizmet veren Waplog, 5 milyon aylık aktif kullanıcıya da ulaştı. Paylaşılan bilgilere göre Waplog uygulamasının en popüler olduğu ülkeler arasında ABD, Almanya, İtalya, İspanya, Suudi Arabistan, Tayland, Türkiye, Endonezya ve Brezilya bulunuyor.

Toplamda 23 farklı dilde hizmet veren Waplog, geçtiğimiz Temmuz ayında ise daha iyi bir hizmet vermesi adına iOS uygulamasının tasarımını yeniledi. Yenilenen tasarım ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşan Waplog uygulaması, artık daha kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Yeni tasarım sayesinde kullanıcılarının daha başarılı profil sayfaları oluşturmalarına olanak tanıyan Waplog, kaydırma özelliğine de sahip. Tasarım değişikliği ile Waplog'a gelen en önemli özellik ise story yani hikayeler özelliği.

Gelen bu özellik ile birlikte kullanıcılar tıpkı Instagram'da olduğu gibi hikayeler paylaşabilecekler. Hikayeler özelliği sayesinde kullanıcıların daha başarılı bir şekilde etkileşime geçemelerini hedefleyen Waplog, hikayeler aracılığı ile videolar paylaşılmasına da izin verecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.