Doktorlar arası iletişim platformu HippocrApp, 1 yılda hekim sayısını 10 bin artırdı

HippocrApp platformunu kullanan hekimler, farklı branşlar altında, vakalarını yazı, fotoğraf ya da video kullanarak diğer meslektaşlarına sunarak, yardım ve görüş alabiliyor.
Doktorlar arası iletişim platformu HippocrApp, 1 yılda hekim sayısını 10 bin artırdı

Geçtiğimiz yıl sizlere doktorlar arası iletişimi sağlamayı hedefleyen mobil uygulama HippocrApp'ten bahsetmiştik. Sadece tıp ve diş hekimlerinin kayıt olarak üye olabildiği kapalı bir sistem olan HippocrApp, hizmet vermeye başladığı günden bu yana büyümesini istikrarlı olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl sistemde kayıtlı hekim sayısı 1000 iken bu sayı şu anda 10 bin artarak 11 bine ulaşmış durumda. 

2018'de sadece iOS versiyonu bulunan platformun Android versiyonunun da geçtiğimiz mayıs ayında yayına alındığını hatırlatalım. Bununla birlikte kullanıcı sayısında artış yaşayan HippocrApp, web arayüzünü de kısa bir süre sonra yayına alacağını açıkladı. 

1 yıl içinde canlı yayın desteği

HippocrApp platformunu kullanan hekimler, farklı branşlar altında, vakalarını yazı, fotoğraf ya da video kullanarak diğer meslektaşlarına sunarak, yardım ve görüş alabiliyor. Hekimlerin özellikle karar veremediği vakalarda, teşhis ya da tedavide zorlanılan durumlarda kendi meslektaşlarına danışmalarının, fikir alışverişinin önemli olduğunu vurgulayan ve asıl hedefi bu iletişimi geliştirmek olan girişim, 1 yıl içerisinde canlı yayın eklentisini de kullanıma açacağını açıkladı. Ücretsiz olarak hizmete sunulan uygulamada, hekimlerin kayıt ve onaylama süreçleri, e-posta adresi, çalıştığı kurum, telefon numarası gibi detaylar istenerek başlıyor. Gerektiğinde kayıt olmak isteyen hekimin bizzat arandığını da hatırlatmış olalım.

500 bin TL yatırım

İlk senesinde 500 bin TL yatırım alan HippocrApp, aldığı yatırımı, kongre sponsorluğu ve tanıtım, sosyal medya organizasyonları, yazılım altyapısı geliştirme, iş birliği süreçlerinde kullandı. Geçtiğimiz yıl, yurt dışına açılabileceğinin sinyallerini veren HippocrApp, 2020'nin ilk çeyreğinde başlangıçta İngilizce desteği ile tüm dünyada faaliyet göstermeyi hedefliyor.

HippocrApp'i iOS cihazlar için App Store'dan, Android cihazlar için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.