Trafik sigortası ve kasko için fiyat karşılaştırma platformu: Tamoniki.com

Tamoniki.com, en basit tanımıyla trafik sigortası ve kasko yaptırmak isteyenlerin fiyatları kıyaslamasına ve kendine en uygun olanı seçmesine yardımcı oluyor.
Trafik sigortası ve kasko için fiyat karşılaştırma platformu: Tamoniki.com

Sigorta şirketleriyle, aracına sigorta yaptırmak isteyenleri bir araya getirme vizyonuyla faaliyet gösteren Tamoniki.com, en basit tanımıyla trafik sigortası ve kasko yaptırmak isteyenlerin fiyatları kıyaslamasına ve kendine en uygun olanı seçmesine yardımcı oluyor. Tamoniki.com, sigorta satın almak isteyenlerin, sigorta okuryazarlığını artırarak, ürün detaylarını daha iyi anlamalarına ve kendileri için en doğru ürüne kendilerinin karar vermelerini sağlıyor. Platform, sigortacılık sektörünün dijitalleşme sürecine de katkıda bulunuyor.

9 binden fazla çalışanıyla İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, ABD, Kanada, Hindistan ve Meksika'da faaliyet gösteren Admiral Group bünyesinde yer alan Tamoniki.com, 2017 yılı sonunda kuruldu. Şirketin kurucu ekibinde Elif Aksoy Yenidünya, Betiay Tepe, Gezgin Kola ve Özge Akalın yer alıyor. Şu anda Türkiye'de 9 çalışanı bulunan Tamoniki.com'un Hindistan’daki teknoloji şirketiyle birlikte yaklaşık 20 kişilik ekibi bulunuyor. Yaklaşık 1 yıllık hazırlık aşamasından sonra 2019 Ocak ayında faaliyete başlayan platform, gelecek dönemde daha geniş hizmetler sunabileceği kapasitede bir altyapıyı şimdiden hazır bulundurduğunu açıklıyor.

Günlük ziyaretçi sayısı ortalama 2 bin

Tamoniki.com’u günlük ziyaretçi saysı en az 2 bin olarak belirtiliyor. Temmuz ayı sonu itibarıyla 75 bin tekil kullanıcı platformu ziyaret ederek gerekli bilgileri aldı. Bu rakamın yıl sonunda 200 binlere ulaşması bekleniyor. Tamoniki.com'un 5 sigorta şirketi ile entegrasyonu bulunuyor ve iş birliklerinin her geçen gün arttığını da belirtelim. Bununla birlikte satış adedi ve kullanıcı hacmi anlamında kuruluştan bu yana her ay yüzde 50'lik bir büyüme mevcut. Bundan sonraki süreçte de yüzde 50 büyüme oranıyla faaliyetlerin sürdürülmesi bekleniyor.

Elif Aksoy Yenidünya

Karekod ile teklif alma

Platform, karekod uygulamasını hayata geçirerek kasko ve trafik sigortası teklifi almak isteyen araç sahiplerinin bu işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlıyor. Yeni uygulama kapsamında, 2018 ve sonrasında alınan ruhsatların iç kısmında bulunan karekod okutularak, kasko ve trafik sigortası teklifi alınabiliyor. Sistem hem mobil cihazlarda hem de bilgisayarlarda kullanılabiliyor. 

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Tamoniki.com, gelir modeli olarak sigorta şirketleriyle yaptığı anlaşmaları kullanıyor. Kullanıcıdan herhangi bir ücret talep edilmediğini de belirtelim. 

Şu anda 5 sigorta şirketiyle iş birliği halinde olan platform, önümüzdeki dönemde bu sayıyı daha da artırmayı planlıyor. Tamoniki.com'un gelecek hedefleri arasında, teknoloji alanına daha çok yatırım yaparak büyümek yer alıyor.

https://youtu.be/gMp4cnsTGX0

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.