Celapprity: Ünlülerle ücretli mesajlaşma uygulaması

Kullanıcıların ünlülere her gün yalnızca 1 kez ücretsiz mesaj göndermesini sağlayan Celapprity bunun dışında mesaj göndermek ve ünlülerden gelen cevapları okumak için kullanıcılardan 4,49 TL ve 109,99 TL arasında değişen ödemeler alıyor.
Celapprity: Ünlülerle ücretli mesajlaşma uygulaması

Konusunda uzman ve ünlü kişileri kategorilere ayırarak listeleyen Celapprity, kullanıcıların bu kişilere ulaşmak için mesaj atmasını sağlıyor. Ünlülerin attığı mesajları okumak için ise kullanıcıların belli bir ücret ödemesi gerekiyor. 

Celapprity'de kullanıcılar ünlülere her gün yalnızca 1 kez ücretsiz mesaj gönderebiliyor. Bunun dışında  mesaj göndermek ve ünlülerden gelen cevapları okumak için kullanıcıların 4,49 TL ve 109,99 TL arasında değişen ödemeler yapması gerekiyor. Uygulama içinde arama yaparak ünlülere erişilebildiği gibi en popüler kişilere de göz atmanız mümkün. 

Ünlüler, verdikleri cevapların okunması başına ödeme alırken, yapılan ödemenin sadece yüzde 40'ı ünlülere aktarılıyor. Yüzde 30'a yakın bir miktarın ise Apple ödeme sistemine aktarıldığını belirtelim. Girişimin kurucusu Ömer Enis Şen ödemenin geri kalan oranının ünlüye yapılan ödemenin stopajı, gelir vergisi, şirket kârı şirket kârından doğan diğer vergilere gittiğini belirtiyor.

Bu arada Celapprity ekosisteminde yalnızca ünlülerin ve mesaj okuyan kullanıcıların yer almadığını belirtelim. Ünlülerin menajerleri, ajanslar ve markalar için de üyelik seçenekleri mevcut. Hatta ajanslar ve markalar ünlülerle sınırsız bir şekilde mesajlaşarak iş birliği yapabiliyor. Celapprity'nin yapılan bu iş birliklerinden herhangi bir pay almadığını da belirtmekte fayda var.

Bu arada mesajlaşmaların uçtan uca şifrelendiğini de ekleyelim. Ekibin mesajların şifrelenmesi konusunda hazırladığı detaylı grafiğe göz atabilirsiniz. Son olarak Celapprity'nin kargo hizmeti sunduğunu da söyleyelim. Böylece ajanslar ve markalar istedikleri ünlüye istedikleri zaman herhangi bir adres bilgisi girmeden kolayca kargo gönderebiliyor. 

Şu an sadece App Store’da yayına alınan uygulamanın, Android ve masaüstü sürümlerinin 2020'de yayına alınması bekleniyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.