Amazon, uzaktan kumanda ile genişletilebilen 24 bin dolarlık küçük evler satıyor

23 bin 800 dolar karşılığında, Amazon'dan genişletilebilir prefabrik konteyner evler alabilmek mümkün.
Amazon, uzaktan kumanda ile genişletilebilen 24 bin dolarlık küçük evler satıyor

Dünyanın en önemli e-ticaret platformlarından Amazon'da, tuvalet kağıdından mutfak gereçlerine, fırından halıya kadar eviniz için her şeyi bulabilmeniz mümkün. Ancak online perakende devinin sadece ev aksesuarları değil aynı zamanda gerçek evler de sattığını çok az kişinin fark ettiğini söyleyebiliriz.

Örneğin; 23 bin 800 dolar karşılığında, Amazon'dan genişletilebilir prefabrik konteyner evler alabilmek mümkün. Modüler evler satan bir Çinli tasarım firması Hebei Weizhengheng Modular House Technology Group tarafından satılan ev, uzaktan kumanda kullanılarak genişletilebiliyor. Evde hem rüzgar hem de güneş enerjisi sistemleri, küçük bir mutfak ve bir lavabo, tuvalet ve duşun yanı sıra bir yaşam alanı içeren bir banyo da bulunuyor.

Ev sahipleri, evi güneş veya rüzgar enerjisi kullanmak yerine elektrikli olarak da seçebiliyorlar. Amazon'un açıklamasına baktığımız zaman, alıcıların evin inşa edildiği malzemeleri de özelleştirebileceklerini anlıyoruz.

WZH Group tarafından sunulanlar gibi minyatür evler, daha küçük evlere olan talep arttıkça karşımıza e-ticaret platformlarından daha çok çıkacak gibi duruyor. Zira National Association of Home Builders tarafından 2018'de yapılan bir araştırmaya göre, yetişkinlerin yarısından fazlası 55 metrekareden küçük bir ev satın alıp almayacağı sorulduğunda "evet ya da "belki" diyor.

Modül konteyner binası, uzaktan kumanda ile genişliyor. Binada katlanabilir bir güverte ve kanopi, çatıda ise güneş panelleri bulunuyor.

Banyoda, aşağıda gösterildiği gibi tuvalet ve lavabo bulunuyor.

Salon alanı bir kanepe, küçük bir masa ve sandalyeler sığacak kadar geniş.

Yerleşim düzenini ise kat planından görebilmek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.