Agile çalışma sisteminin önemi New HR Summit sahnesinde konuşulacak

New HR Summit etkinliğimizde konuşulacak olan en önemli konulardan biri Agile olacak. New HR Summit çerçevesinde düzenleyeceğimiz ve moderatörlüğünü Pınar Kutsal'ın üstleneceği Agile panelinin konuşmacıları arasında ise GittiGidiyor'dan Murat Yüksel, Roche Head of HR & Communications'ı Banu Gülsün ve Danone HR Direktörü Emine Kurt yer alıyor. 
Agile çalışma sisteminin önemi New HR Summit sahnesinde konuşulacak

Webrazzi olarak Crenvo İK ortaklığı ile ilk kez düzenleyeceğimiz New HR Summit etkinliğinin 25 Eylül 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşeceğini ve dijitalleşen iş dünyasının insan kaynakları zirvesi olmayı hedefleyen New HR Summit'in ikinci tur konuşmacılarının belli olduğunu sizlere daha önce aktarmıştık.

New HR Summit etkinliğimizde konuşulacak olan en önemli konulardan biri ise Agile olacak. New HR Summit çerçevesinde düzenleyeceğimiz ve moderatörlüğünü Pınar Kutsal'ın üstleneceği Agile panelinin konuşmacıları arasında ise GittiGidiyor'dan Murat Yüksel, Roche Head of HR & Communications'ı Banu Gülsün ve Danone HR Direktörü Emine Kurt yer alıyor. 

Agile yönetimini kurumsal hayatta uygulamak temelde çok da bütçe gerektirmeyen bir durum. Fakat bütçe gerekmese de kurumsal firmaların Agile yönetimi uğruna bir kültür değişimi yaşaması ve yeni edinecekleri kültüre adapte olmaları gerekiyor.

Tam da bu noktada devreye giren insan kaynakları birimleri, söz konusu adaptasyon sürecinin sıkıntısız bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Agile'ın önemli, bakış açısı ve uygulama pratikleri, kurumsal şirketler tarafından nasıl kullanılabileceği ve geleceği ile ilgili tüm detaylar New HR Summit sahnesinde konuşulacak.

New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonelleri deneyimlerini paylaşacaklar. Kısacası New HR Summit etkinliğinde insan kaynaklarının geleceğinin tartışılacağını söyleyebiliriz. New HR Summit'e geç kalmadan bilet almak için buradan ulaşabilirsiniz. Sponsorluk paketleri içinse [email protected]'a e-posta ile ulaşabilirsiniz. 25 Eylül'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.