Codecademy Go ile kodlama eğitiminize her yerde devam edin

Codecademy, yeni mobil uygulaması sayesinde ücretsiz olarak pratik yapmanıza ve bilgilerinizi gözden geçirmenize yardım ederek kod yazmadan zinde kalmanıza yardımcı olmayı hedefliyor. 
Codecademy Go ile kodlama eğitiminize her yerde devam edin

Popüler online yazılım eğitimi platformu Codecademy, eğitim tarzını geliştirmeye devam ediyor. Bir çok farklı programlama dilinin temelini öğrenebildiğiniz ve kendinizi geliştirebildiğiniz Codecademy, yeni mobil uygulaması sayesinde ücretsiz olarak pratik yapmanıza ve bilgilerinizi gözden geçirmenize yardım ederek kod yazmadan zinde kalmanıza yardımcı olmayı hedefliyor. 

Ücretsiz olarak tüm kullanıcılara sunulan Codecademy Go, iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla pratik yapmanızı sağlıyor. Uygulamayı ücretsiz Codecademy hesabınızla kullanırsanız eğer HTML/CSS ve Python özelinde pratik yapma imkanı bulabiliyorsunuz fakat bunu günde bir defa yapabiliyorsunuz. Codecademy Pro hesabına sahipseniz pratik yapabileceğiniz konulara SQL, JavaScript ve Codecademy Pro'nun tüm eğitim setinden faydalanarak pratik yapabilirsiniz. Gün içerisinde pratik yapma sınırınız da ortadan kalkmış olur. 

Pratik yaparken internet bağlantınız yoksa eğer önden indirdiğiniz kadarıyla pratik yaptığınız konulara erişebiliyor ve çalışmaya devam edebiliyorsunuz. Bu nedenle yolda çalışırken internetinizin olmasında fayda var. 

Kodlar hakkındaki yorumlar, minik testler ve bilgi tazeleme yöntemleriyle kendinizi zinde tutmak, bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda kendinizi geliştirmeye devam etmek oldukça iyi bir yöntem. 

Yabancı dil öğreten programlar gibi her gün kısa bir zaman ayırarak bir alanda kendinizi geliştirmek gelecekte size büyük faydalar sağlayabilir. Tabi ki bu minik çalışma size sıfırdan bir şeyler öğretme konusunda yeterli olmayabilir fakat unutulmaması gereken en önemli şey bu tür araçlar sayesinde "öğrenmeyi öğreniyorsunuz." Bu da ilerlemeniz yönünde oldukça önemli bir adım diye düşünüyorum. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.