Milyonlarca dolarlık değerlemeye ulaşan girişimlerin İK yönetimleri nasıl oldu?

Sadece girişimler değil kurumlar için de değer yaratmak için en önemli nokta doğru ekibi oluşturmak.
Milyonlarca dolarlık değerlemeye ulaşan girişimlerin İK yönetimleri nasıl oldu?

Günümüzde yerli veya yabancı birçok girişim, doğru yolları izleyerek ve sistemsel bir şekilde hareket ederek başarıyı yakalıyor. Kimi girişim aldığı yatırımlarla kimisi ise değerlemeleriyle adından söz ettiriyor. Türkiye'de de başarılarıyla adını sıkça duyduğumuz, değerlemeleri milyonlarca dolarları bulmuş birçok şirket var. Bu şirketlerin adını oldukça fazla duymamızın en önemli sebeplerinden biri, girişimlerin faaliyete küçük ekiplerle başlayıp doğru İK yönetim sistemiyle ekiplerini büyüttükten sonra global olarak başarıyı yakalamaları.

Geçtiğimiz aylarda PayU tarafından 165 milyon dolara satın alınan iyzico, geçtimiz yıl Sequoia Capital'dan 11 milyon dolar yatırım alan Insider ve Türkiye'nin en önemli hizmet odaklı pazar yerlerinden ve 2018'de yüzde 63'lük bir büyümeye ulaşan Armut.com, hem Türkiye'de hem de globalde başarıyı yakalayan önemli girişimlerden bazıları. Peki, bu başarı nasıl geliyor? 5 kişilik ekiple hizmet vermeye başlayan şirketler hangi yöntemleri izleyerek yüzlerce kişiye istihdam sağlayabiliyor? Globalde başarıya ulaşmak için şirketlerin İK yönetimleri nasıl olmalı? Bu ve bunlar gibi birçok sorunun cevabını 25 Eylül'de gerçekleştireceğimiz, dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'te bulacağız.

Armut.com'dan Başak Taşpınar Değim, iyzico'dan Barbaros Özbugutu ve Insider'dan Hande Çilingir konuklarımız olacağı "0'dan 100'e İK stratejileri" adlı panelde şirketlerin başarıya nasıl ulaştıklarını örneklerle irdeleyeceğiz. 

Bunların dışında New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerinin deneyimlerini paylaşacaklarını belirtelim. Kısacası New HR Summit etkinliğinde insan kaynaklarının geleceğinin tartışılacağını söyleyebiliriz. New HR Summit'e bilet almak için buradan bize ulaşabilirsiniz. Sponsorluk paketleri içinse [email protected]'a e-posta ile ulaşabilirsiniz. 25 Eylül'de görüşmek üzere!

Görsel Kaynak: Shutterstock

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.