SPONSORLU

Turhost, işletmelerin hosting ve domain ihtiyaçlarına yeni çözümler sunuyor

Türkiye’nin En iyi hosting ve Domain sağlayıcılarından biri olan Turhost 15.yılına özel kampanyalara devam ediyor!
Turhost, işletmelerin hosting ve domain ihtiyaçlarına yeni çözümler sunuyor

KOBİ ve büyük ölçekli işletmelerin domain ve hosting ihtiyaçlarını 2004 yılından beri kesintisiz olarak sağlayan Türkiye'nin Hosting ve Domain Servis Sağlayıcısı Turhost, 15. yılını özel kampanya ve yenilikler ile kutluyor. Türkiye'de aktif olarak 90 bin web sitesini barındıran ve aynı zamanda domain hizmeti sağlayan hosting firmasının yeni çözümleri ile işletmeler, çok daha ekonomik sahip olma maliyetleri ile dijital ortamda prestijli bir kurum web sitesi veya e-ticaret portalına sahip olabiliyor.

15.Yıla Özel Sunduğu Domain Kampanyası!

Turhost müşterileri; Türkiye'nin en prestijli domain uzantısı olan .COM.TR domain uzantılarını yıl 3.99$, Dünyanın en prestijli domain uzantısı olan .COM domainuzantılarına ise ilk yıl 6.99$ özel fiyatlama ile sahip olabiliyor.

Mevcut fiyatlar, Türkiye pazarındaki en ucuz alan adı kayıt fiyatları.

İşletmenize özel doğru alan adını tercih etmenin en iyi yöntemi tabiki domain sorgulama sayfaları. Turhost domain sorgulama uygulaması ile birkaç dakikada sahip olmak istediğiniz domain müsait midir öğrenebilir ve müsaitlik durumuna göre alan adının yeni sahibi olabilirsiniz.

2019'a Özel Sunulan Hosting Kampanyası

Mükemmel bir domaine sahipsiniz fakat bu domain üzerinden bir web sitesi yayınlamak için hosting hizmetine ihtiyacınız var.

Turhost, Türkiye'nin en hızlı hosting firması olarak müşterilerine 7 gün / 24 saat kesintisiz yayın yapan yüksek performanslı sunucular üzerinden web hosting hizmeti veriyor.

2019 yılında yapmış olduğu yeni yatırımlar ile Türkiye'nin ilk NVME Disk altyapılı hosting altyapısını müşterilerine sunmakta. NVME SSD Disk altyapısı ile verilere ulaşım nano saniyeler seviyesinde oluyor ve bu sayede web sayfası erişimleri muazzam derecede hızlanıyor. Hızlı hosting hizmetinin ve anında açılan web sitelerinin özellikle arama motoru optimizasyonu (SEO) ve müşteri deneyimi noktasında çok olumlu sonuçları bulunmakta.

a) Uygun Fiyata Sahip Hosting Paketleri

Ekonomik Hosting paketleri ile hizmet vermekte olan firmanın ayrıca hosting müşterileri için de özel bir kampanya düzenlediğini belirtelim. Bir hosting paketine sahip olmak isterseniz ilk yıla özel %30 indirim ile hosting hizmetine sahip olabiliyorsunuz.

b) Son Yılların Popüler Uygulaması Wordpress ile %100 Uyumlu Hosting

Son yıllarda web sitesi sahibi olmak isteyenler için en kolay uygulama tabi ki Wordpress uygulamasıdır. Dünya üzerindeki web sitelerinin %35'i Wordpress içerik yönetim yazılımı ile hazırlanıyor. Turhost'un Wordpress severlere özel olarak geliştirdiği Wordpress Hosting hizmeti ile işletmeler, tek tıkla wordpress kurulumu hizmetinden faydalanıyor ve sadece bir kaç adımda web sitelerini otomatik olarak hazır hale geliyor.

Ayrıca gelişmiş Wordpress Optimizasyon araçları ile en hızlı wordpress hosting deneyimini yaşamış oluyorlar. Firma, Wordpress hosting paketleri için de ilk yıl çok özel bir indirim kampanyası gerçekleştirmiş bulunuyor.

Türkiye'deki Web Sayfalarının %10 unu altyapılarında barındıran %100 Türk sermayeli bir firma olan Turhost'un altyapı yatırımlarına 2020 yılında da kesintisiz olarak devam edeceği belirtiliyor.

Eğer Web barındırma hizmeti ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz Hosting Nedir? adlı makalemizi göz gezdirebilirsiniz!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.