New HR Summit'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu!

25 Eylül'de gerçekleştireceğimiz İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu.
New HR Summit'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu!

Dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'i 25 Eylül'de gerçekleştireceğimizi sizlere Temmuz ayının ilk günlerinde aktarmıştık. Hatırlatmak gerekirse etkinliğimizin ilk tur konuşmacıları arasında Deloitte'tan Cem Sezgin, PepsiCo'dan Cristina Meson, Time is Ltd.'den Jan Rezab, EF'ten Manon Dave, GittiGidiyor'dan Murat Yüksel ve Invate HR'dan Niraj Varia yer aldı.

Etkinlik günü yaklaşırken New HR Summit'in ikinci tur konuşmacıları ile karşınızdayız. New HR Summit'in ikinci tur konuşmacıları arasında şirketini kurduğu şirketini 5 yılda şirketini 165 milyon dolara PayU'ya satan Barbaros Özbugutu ile Apple ve Google'ın da yatırımcısı olan Sequoia Capital’dan yatırım alan Insider'ın kurucu ortaklarından Hande Çilingir'in de yer aldığı önemli isimler var.

Etkinliğin yeni konuşmacıları arasında iyzico kurucu ortağı Barbaros Özbugutu, Armut.com'un kurucularından Başak Taşpınar Değim, Insider kurucu ortağı Hande Çilingir, Idenfit kurucusu Onur Bayındır, Roche Head of HR & Communications'ı Banu Gülsün, SOR'UN kurucu ortağı Oğuzhan Başeğmez, Danone HR Direktörü Emine Kurt ve Lucis Initiative kurucusu İsmet Öztanık bulunuyor.

New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonelleri deneyimlerini paylaşacaklar. Kısacası New HR Summit etkinliğinde insan kaynaklarının geleceğinin tartışılacağını söyleyebiliriz. New HR Summit'e geç kalmadan bilet almak için buradan ulaşabilirsiniz. Sponsorluk paketleri içinse [email protected]'a e-posta ile ulaşabilirsiniz. 25 Eylül'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.