Yemeksepeti'nde bugüne kadar kaç para harcadığınızı öğrenin

Yıllardır kullandığımız uygulama üzerinden ne kadar sipariş verdiğimizi, bu siparişlerin toplam bedellerini de merak ediyoruz.
Yemeksepeti'nde bugüne kadar kaç para harcadığınızı öğrenin

Yemeksepeti hayatımıza girdiğinden beri yemek yeme ve sipariş alışkanlıklarımızın büyük ölçüde değiştiğini söylemek mümkün. Her ne kadar günümüzde Yemeksepeti'ne muadil birçok uygulama çıkmış olsa da Yemeksepeti'nin Türkiye için bir ilk olduğunu ve kullanıcı sayısı açısından oldukça önde bulunduğunu söyleyebiliriz. Durum böyle olunca, yıllardır kullandığımız uygulama üzerinden ne kadar sipariş verdiğimizi, bu siparişlerin toplam bedellerini de merak ediyoruz. 

Bir Ekşi Sözlük kullanıcısının paylaştığı bilgilere göre bunu bir kod yardımıyla öğrenmek mümkün. Bunun için öncelikle Google Chrome tarayıcısı kullanmanız gerekiyor. Akabinde buradan eski Yemeksepeti siparişlerinizin olduğu sayfaya gidiyorsunuz. Bu noktada biraz uğraşıyorsunuz, zira ilk siparişinize kadar gitmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ tıkla-incele yaparak "Console" kısmına bu linkte bulunan kodu yapıştırıp enter'a basıyorsunuz. Sonrasında bu zamana kadar verdiğiniz siparişlerin toplam tutarı pop up olarak karşınıza çıkıyor. 

Örneğin; Yemeksepeti üzerinden 2013'ten beri yaptığım kişisel yemek harcamam aşağıdaki gibi çıktı.

Oldukça eski tarihlerden beri Yemeksepeti'nde üyeliği bulunan arkadaşlarımızın son sipariş verilerinin 2010'a kadar olduğunu gördük. Yani teknik olarak Yemeksepeti siparişlerinizin toplam tutarından ziyade 2010'dan bugüne kadar verilen siparişlerin toplam tutarını görebiliyorsunuz. 

"Dışarıdan yiyeceğime evde yemek yapsaydım param cebimde kalırdı." diye düşünüyor musunuz bilmiyoruz, ancak sonuçlara bakılırsa hepimizin yıllar içinde yemek siparişi için mini birer servet harcadığını söylemek mümkün.

Görsel Kaynak: Shutterstock

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.