Web uygulamalarını 2 dakikada masaüstü uygulamalarına dönüştüren araç: ToDesktop

ToDesktop, web uygulamanızı iki dakikada masaüstü uygulamaya dönüştüren harika bir araç.
Web uygulamalarını 2 dakikada masaüstü uygulamalarına dönüştüren araç: ToDesktop

Yıllarca her bir uygulamayı bilgisayarımıza kurarak kullanırken günümüzde bu alışkanlık ciddi oranda azalmış durumda. En büyük uygulamalardan en küçük araçlara kadar her şey web tarayıcısı üzerinden kullanılabiliyor ve herhangi bir bilgisayardan bir kaç tıklama ile erişilebiliyor. Bunun ciddi bir kolaylık sağladığı tartışılmaz bir gerçek.

Web uygulamaları kolaylık sağlarken diğer yandan tüketim çılgınlığının bir parçası olarak ciddi bir rekabet içerisinde çünkü her birinin birbirinden iyi alternatifleri var. Burada avantaj elde edebilmenin bir yolu masaüstü uygulamaya sahip olmak. 

Web uygulamalarından daha hızlı ve sorunsuz çalışan, daha temiz ve şık arayüzlere sahip olan (tarayıcı çubuğunun ve sekmelerin olmadığı arayüzler) masaüstü uygulamaları genellikle kullanıcıların uygulamaya daha fazla bağlanmasını sağlayabiliyor. Bu da geliştirici için büyük bir avantaj anlamına geliyor. Düşünsenize, cihazınızda kurulu bir uygulama varken tarayıcıdan bir arama yaparak yeni bir alternatif uygulama aramak ister miydiniz? Ben istemezdim... 

Her geliştirici masaüstü cihazlar için uygulama geliştirmeye zaman ve bütçe ayıramıyor tabii. Burada çözüm olarak güzel bir araç olan ToDesktop karşımıza çıkıyor. ToDesktop, web uygulamanızı iki dakikada masaüstü uygulamaya dönüştüren harika bir araç. Üstelik iki dakikada sadece Windows değil Mac ve Linux için de uygulamaya sahip olabiliyorsunuz. 

Aylık 49 dolar gibi bir maliyeti bulunan bu araç, masaüstü uygulamanızın ikonunu ve arayüzünü de düzenlemenize olanak sağlıyor ve oluşturma işlemini başlamadan önce uygulamanızın tam olarak nasıl görüneceğini size gösteriyor. 

Kullanıcılarınızı daha çok bağlamak, talep edenlerin taleplerini karşılamak ve onları mutlu etmek için oldukça uygun maliyetli bir çözüm gibi görünüyor. Üstelik HTML5 Notification API ile masaüstü bildirimleri de gönderebiliyorsunuz. 

İlerleyen günlerce Mac kullanıcıları için sadece Dock'a eklenen ikon olmaktan çıkıp Mack Menu Bar'a da ikon eklenecek şekilde bir güncelleme yayınlayacak olan ToDesktop uygulaması 14 günlük bir deneme sürümüne de sahip. Dilerseniz kendi web uygulamanız için deneme yapıp memnun kalmanız durumunda aboneliğe devam edebilir veya üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.