BluTV, Behzat Ç. ile App Store’da trende girdi

Behzat Ç.'nin yeni sezonunun yayınlanmasıyla birlikte BluTV, AppStore trending bölümünde 2. sıraya oturdu.
BluTV, Behzat Ç. ile App Store’da trende girdi

Mart ayından bu yana heyecanla beklenen Behzat Ç.'nin yeni sezonu BluTV'de 25 Temmuz'da başladı. Behzat Ç.'nin yeni sezonunun yayınlanmasıyla birlikte BluTV de AppStore'da trendler arasındaki yerini aldı. Trending'in 2. sırasında oturan BluTV, Behzat Ç. ile yakaladığı ivmenin meyvelerini toplamaya başladı. 

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği Behzat Ç.'nin  senaryosunu Ercan Mehmet Erdem yazdı. Yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar’ın oturduğu dizinin yeni bölümüne ait yayınlanan fragman, izleyicileri Behzat Ç.’nin heyecan ve aksiyon dolu dünyasına götürdü. 

Erdal Beşikçioğlu’nun hayat verdiği Behzat Ç.’nin tam 6 yıl aradan sonra Cinayet Büro’ya geri döndüğü tanıtımda, Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer’in yine eski günlerdeki gibi farklı kılıklara bürünerek Behzat ve ekibine zorlu dakikalar yaşatacağı gösteriliyor. 

İkiliye Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu, Kadir Çelik ve Nazlı Kar gibi ünlü yıldızların ve genç oyuncuların eşlik ediyor.  ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 2. bölümüyle 1 Ağustos Perşembe günü BluTV ekranlarında yeniden yerini alacak. 

Blu TV hali hazırda sağlam bir hayran kitlesi olan Behzat Ç.'yi yeniden gündeme getirerek, devasa bir izleyici kitlesini de platformuna taşımayı başarmış görünüyor. Şirketin Behzat Ç. ile yakaladığı bu etki, ani finalleriyle izleyicileri üzen Leyla ile Mecnun gibi yapımların yeniden gündeme gelmesinde rol oynayabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.