Hediye yemek ve içecek promosyonu sunan Zomato Gold, İstanbul'da 400'den fazla mekanla satışa açıldı

İlk olarak Mart 2017’de ortaya çıkan Zomato Gold programı, restoranlara daha çok müşteriye ulaşma ve tekrar eden ziyaret sayısını artırma imkanı tanıyor.
Hediye yemek ve içecek promosyonu sunan Zomato Gold, İstanbul'da 400'den fazla mekanla satışa açıldı

Zomato'nun bugüne kadar Birleşik Arap Emirlikleri, Portekiz, Hindistan, Filipinler, Endonezya, Lübnan ve Yeni Zelanda’daki 15 binden fazla anlaşmalı restoranda yaklaşık 1,5 milyon kişinin 25 milyondan fazla yemek yemesini sağlayan uluslararası üyelik programı Zomato Gold, Türkiye'de de satışa çıktı. Zomato Gold, şu anda İstanbul'da 400'den fazla restoranda kullanılıyor.

İlk olarak Mart 2017’de ortaya çıkan Zomato Gold programı, restoranlara daha çok müşteriye ulaşma ve tekrar eden ziyaret sayısını artırma imkanı tanıyor. Üyelerine de özel fırsatlar sunuyor. Zomato Gold üyeleri, Gold anlaşmalı restoranlarda "1 yemek alana 1 yemek" hediye veya "2 içecek alana 2 içecek" hediye gibi kampanyalardan yararlanıyor.

İstanbul'un hem Avrupa hem de Anadolu yakasında Zomato Gold üyesi mekanların bulunduğunu belirtelim. Finn Karaköy, Porter Bar. B.Q. & Craft Cocktails, DiVine Brasserie & Jazz Club, Veranda Bar & Terrace - Hilton İstanbul Bosphorus, Misket Demeti Meyhanesi, Pera Adalı - Grand Hotel Haliç, Ahali Teşvikiye, Ravouna 1906 Coffee & Bar, Beşiktaş Barbaros Balıkçısı, Sanayi 313, Pepo's Galata, Pera Adalı Restaurant, Emporio Pizza, Say Hello Brasserie, Forno Balat, Sushi Lab, Freya Akaretler, Tamirane gibi Zomato Gold üyesi birçok mekan bulunuyor.

Zomato Gold üyelikleri için avantajlı dönem fiyatlarının 6 aylık 99 TL ve 12 aylık 149 TL olduğunu hatırlatalım. Üye olmak için Zomato mobil uygulaması üzerinden ya da buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.