Webrazzi haberlerini artık sesli olarak dinleyebileceksiniz!

Yeni özellikle arka planda başka bir işle uğraşırken haberleri dinlemeniz ve bu şekilde gündemi takip etmeniz de mümkün olacak.

Webrazzi olarak okuyuculara özel bir yenilğimiz mevcut. Artık Webrazzi haberlerinde haberleri dinleme özelliği bulunuyor. Bu da demek oluyor ki herhangi bir habere göz atarken haberi sesli olarak dinleyebileceksiniz. Yeni özellikle arka planda başka bir işle uğraşırken haberleri dinlemeniz ve bu şekilde gündemi takip etmeniz de mümkün olacak.

Webrazzi haberlerini nasıl dinlerim?

Haberleri dinleme özelliğinden faydalanmak için yapmanız gereken gerçekten çok basit. Herhangi bir habere giriş yaptığınızda solda, sosyal medya paylaşım linkleri ve beğeni linklerinin altında bir play tuşu göreceksiniz. O tuşa tıkladığınız anda otomatik olarak haberler de sesli olarak okunacak. Play tuşunun yanında haberin okunma süresinin de mevcut olduğunu belirtelim.

Webrazzi'nin haberleri dinleme özelliği için Google Cloud'ın Speech-to-Text özelliğini kullandığımızı da hatırlatalım. Bu servisle makine öğrenimi tarafından desteklenen ve kısa biçim veya uzun biçim ses için mevcut olan konuşmayı metne dönüştürmek mümkün oluyor. Google Cloud Speech-to-Text, API ile güçlü nöral ağ modelleri uygulayarak geliştiricilerin sesi metne dönüştürmesini sağlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.