Fundament Group, 280 milyon dolarlık blockchain tabanlı gayrimenkul tahvil ihracı için BaFin'den onay aldı

Fundament Group, 280 milyon dolar değerindeki blockchain tabanlı emlak destekli tahvillerini dağıtmak için ülkenin sermaye piyasaları regülatörü German Financial Market Supervisory'dan (BaFin) onay aldı.
Fundament Group, 280 milyon dolarlık blockchain tabanlı gayrimenkul tahvil ihracı için BaFin'den onay aldı

Almanya merkezli fintech girişimi Fundament Group, 280 milyon dolar değerindeki blockchain tabanlı emlak destekli tahvillerini dağıtmak için ülkenin sermaye piyasaları regülatörü German Financial Market Supervisory'dan (BaFin) onay aldı. ERC-20 standardını kullanan kamu Ethereum blockchain'ini temel alan tahvil, Almanya genelinde emlak mülk portföyü ile destekleniyor. Fundament Real Estate Token, dijital bir token kullanarak bir hak veya hisse sertifikasını güvence altına alıyor ve minimum yatırım kısıtlaması olmadan global olarak kullanıma sunuyor.

Yatırımcıların Bitcoin, Ethereum, ABD doları ve euro kullanarak token alabileceğini belirtelim. Müşteriler ayrıca belirlenmiş ikincil piyasalara yatırımlarını her zaman tasfiye edebiliyorlar. IDnow’un, Know Your Customer (KYC) ve Anti-Money Laundering (AML) düzenlemelerine uyması için olası alıcıların kimliklerini doğrulamaya yardımcı olacağı da ayrıca bildiriliyor.

ICO (Initial Coin Offerings), yöntemiyle yapılacak olan ihraç, Ethereum tabanlı tokenler halinde piyasaya sunulacak. Tahvillerin temel teşkil ettiği beş gayrimenkul projesinin, üçü Hamburg, biri Frankfurt ve biri Jena şehrinde yer alıyor. 

Fundament Group çıkardığı blockchain tabanlı Ağustos 2033 vadeli tahvil ile yatırımcılarına yıllık yüzde 4-7 civarında bir temettü ödemeyi hedefliyor. Yatırımcılar tahvilleri hem ülke para birimleri hem de Ether ile alabilecekler. Bunun yanı sıra temettüleri Ether veya ülke para birimleri ile talep edebilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.