1980 dolarlık Samsung Galaxy Fold, Eylül ayında geri dönüyor

Ekran sorunları nedeniyle satışa çıkışı ertelenen Samsung Galaxy Fold, Eylül ayında geri dönüyor.
1980 dolarlık Samsung Galaxy Fold, Eylül ayında geri dönüyor

Geçtiğimiz Mart ayında akıllı telefon satın almak isteyenler için riskli yatırım olarak gördüğümüz Samsung Galaxy Fold modelinden sizlere bahsetmiştik. Hangi teknoloji olursa olsun herhangi bir teknolojinin ilk jenerasyonunu satın almak beraberinde büyük riskler taşıyan bir hareket.

Samsung Galaxy Fold modelinin 26 Nisan tarihinin ardından satışa sunulması bekleniyordu. Fakat Samsung Galaxy Fold modelinin satışa çıkmasından hemen önce basına dağıtılan inceleme ürünlerinin ekranlarında sorunlar çıkması Galaxy Fold modelinin ertelenmesine neden oldu.

Kısacası Mart ayında belirttiğimiz üzere riskli bir yatırım olan Samsung Galaxy Fold modeli satışa çıkmadan ertelenmiş oldu. Yaklaşık 4 aydır Galaxy Fold modelinin sorunlarını düzeltmeye çalışan Samsung, nihayet amacına ulaşmış gibi görünüyor.

2 bin dolarlık risk

Uzun süren sessizliğin ardından bir açıklama paylaşan şirket, ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Fold'un önümüzdeki Eylül ayında resmen satışa çıkacağını duyurdu. Modelin erkan bileşenleri ile ilgili değişiklikler yaptığını da paylaşan Samsung, iki ekranı üst kısımda bağlayan noktada değişiklikler yaptı.

Samsung Galaxy Fold modelinin fiyatının değişmeyeceğini de ekleyelim. Şubat ayında 1980 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacağı duyurulan model, Eylül ayında aynı fiyat ile satışa sunulacak. Yaklaşık 2 bin dolar değerinde olan Samsung Galaxy Fold'ın hala oldukça riskli bir yatırım olduğunun altını çizelim. Eylül ayında tekrar bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kalmamız sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.