Spectacle: Ürün tanıtım videoları dikeyinde girişimcilerin Pinterest'i

Ürün ve tanıtım videolarının Pinterest'i olarak konumlanan Spectacle, video ürünleri sunan markalar için bir tanıtım aracı olarak da öne çıkıyor.
Spectacle: Ürün tanıtım videoları dikeyinde girişimcilerin Pinterest'i

Girişimcilerin ve pazarlama ekiplerinin, ürünlerini kolay ve anlaşılır bir şekilde anlatabilmesine ilham vermek için oluşturulan Spectacle, adeta devasa bir kütüphane. Özellikle ürün videoları odağında ilerleyen Spectacle'da hem kullanıcıların hem de markaların oluşturduğu koleksiyonlara göz atabiliyorsunuz. 

Spectacle topluluğuna katılmak ücretsiz. Topluluğa katılarak girişiminizin videolarını ekleyebileceğiniz gibi beğendiğiniz videolardan bir koleksiyonda oluşturabilirsiniz bir parçası olabilirsiniz. Spectacle'ın ana sayfasında yeni ve dikkate değer videolar öncelikli olarak gösterilirken, ekranı aşağıya kaydırarak popüler koleksiyonları ve önceden eklenmiş videoları da incelemeniz mümkün. 

Kategori ara kısmında ise videoları kategorilerine göre aratmanız mümkün. Eğer kategori odaklı arama sizin için yeterli değilse, Spectacle'ın detaylı bir filtreleme özelliğine sahip olduğunu belirtelim. Videonun kullanım amacından uzunluğuna, içerik konusundan formatına kadar detaylı filtrelerle aradığınız videoya ulaşmanız mümkün. 

Sitenin koleksiyon başlığı altında ise birbirinden farklı içeriklere kolayca erişebiliyorsunuz. Bu alanda B2B videolarından müşteri desteği videolarına, en iyi sandviç reklamından pixar benzeri reklamlara kadar farklılık gösteren zengin bir içeriğe erişebiliyorsunuz.

Bu alanda göreceğiniz içeriklerin hem girişiminizi tanıtmakta hem de pazarlama alanında vizyonunuza katkıda bulunacağını söyleyebiliriz. Koleksiyon başlığı altında yer alan içerikler arasında Product Hunt'ta en fazla oy alan videolar gibi değerli iç görü koleksiyonlarına da yer veriliyor. 

İçeriklere katkıda bulunan markalar arasında Wistia, Wrike, inVision ve Product Hunt gibi girişimcilerin yakından tanıdığı isimler yer alıyor. Bir nevi ürün ve tanıtım videolarının Pinterest'i olarak konumlanan Spectacle, video ürünleri sunan markalar için bir tanıtım aracı olarak da öne çıkıyor. Hubspot ve Wistia ile reklam anlaşmaları yapan Spectacle belli bir dikeye odaklanarak başarılı bir ürün yaratmak isteyenlere de ayrıca ilham veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.