Google, "Haberler" sekmesinin tasarımını değiştiriyor

Twitter üründen yaptığı açıklamada Haberler sekmesinin tasarımını değiştireceğini paylaşan Google, sekmenin masaüstü versiyonunun tasarımını yenileyecek. 
Google,

Kullanıcılarına daha iyi bir arama deneyimi sunmayı hedefleyen Google, arama sonuçlarında yer alan "Haberler" sekmesinde yer alan tasarımı değiştireceğini duyurdu. Twitter üründen yaptığı açıklamada Haberler sekmesinin tasarımını değiştireceğini paylaşan Google, sekmenin masaüstü versiyonunun tasarımını yenileyecek. 

Yeni tasarım ile kart benzeri bir görüntüye sahip olacak olan Haberler sekmesi eski tasarımla kıyaslandığında daha modern bir tasarıma sahip olacak. Söz konusu tasarım güncellemesinin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacağını da ekleyelim.

Yeni tasarım ile ilk 3 sırada yer alan haberler ön plana çıkmış olacaklar. Yapılan değişiklik oldukça küçük gibi görünse de kullanıcıların aradıkları haberlere daha kolay bir şekilde ulaşmaları adında çok önemli. Yeni kart tasarımı eski tasarıma oranla daha fazla önizlemenin yapılmasına da olanak sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.