Flixier: Tarayıcı üzerinde çalışan video düzenleme aracı

Düzenlediğiniz videoları 1 dakika içinde kullanıma hazır hale getiren Flixier, link paylaşımı ile revize sürecini kolaylaştırırken, ekip üyelerine sunduğu kütüphane özellikleriyle öne çıkıyor.
Flixier: Tarayıcı üzerinde çalışan video düzenleme aracı

Uzun render sürelerini ortadan kaldırmaya hazırlanan ve tarayıcı üzerinde çalışan Flixier, düzenlediğiniz videoları 1 dakika içinde kullanıma hazır hale getiriyor. Hızlı işlem süresinin yanı sıra ekip araçları ve kütüphanesiyle de öne çıkan Flixier, video içerik üreticilerinin favorisi olmaya aday. 

Video üreticilerinin karşılaştığı donanım kaynaklı problemleri devre dışı bırakan Flixier, müşteriler veya yapımcı kadrosu için de oldukça kullanışlı.  Flixier'in ekip araçlarından faydalanarak, video ile ilgili yorumlarını videonun gerekli zaman aralıklarına kolayca ekleyebiliyor. 

Aynı şekilde Flixier kütüphanesinin tüm ekip üyeleriyle paylaşılmabilmesi de üretim sırasında video ekiplerine zaman kazandırıyor. Tek tıkla paylaşılabilen kütüphane sayesinde ekipler, başka bir dosya paylaşım aracına ihtiyaç duymuyor.

Aracın kütüphanesi, Dropbox, Google Drive ve One Drive'ı desteklediği gibi Unsplash üzerinden fotoğraf aratmanızı da sağlıyor. Kütüphaneden sürükle bırak prensibiyle içerik yüklemeniz ve bu içerikleri kenarlarından çekerek ölçeklendirebilmeniz de mümkün. 

Gerçek zamanlı olarak içerik üzerinde iş birliği yapabilen ekip,süreçte karşılarına çıkan iletişim kaynaklı aksaklıkları da devre dışı bırakmış oluyor. Ayrıca yapılan düzenlemeleri önizleme üzerinden anlık olarak görüntülemeniz de söz konusu. 

Bunun yanı sıra ekip çalışmasını destekleyen araçlar sayesinde videonuzun ham halini Flixier'e sadece bir kez yüklemeniz yeterli oluyor. 

Ekiplere yönelik ve bulut tabanlı özelliklerin dışında Flixier'in gelişmiş düzenleme özelliklerine de sahip olduğunu belirtelim. Flixier'in araç çubuğu üzerinden dilediğiniz objeyi videoya ekleyebiliyor ve objelerin sıralamasını düzenleyebiliyorsunuz. Değişiklikleri kaydedebildiğiniz bu alanda geri alma eylemini de gerçekleştirebiliyorsunuz. Inspector paneli üzerinden ise videolarınıza filtre eklemeniz ve boyutlandırma, kırpma gibi işlemleri yapabilmeniz oldukça kolay. 

Aracın ücretsiz sürümünde 3 proje düzenleyebiliyor ve 2 GB'lık ücretsiz depolama alanına sahip olabiliyorsunuz. Kişisel kullanıma ve ekip kullanımına yönelik ücretli sürümler ise aylık 25 dolar ve 60 dolar fiyatlarına sahip. Son olarak Flixier'in Beta sürecinde olduğunu ve Chrome üzerinde daha verimli çalıştığını eklemekte fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.