Eva Design'dan yapay zeka tabanlı renk üreticisi: Eva Colors

Tarayıcı üzerinde çalışan Eva Colors, hem alternatif renk paletleri sunuyor, hem de sitede bigilendirme, uyarı ve işlemler gibi farklı alanlara yönelik kullanabileceğiniz renkler öneriyor. 
Eva Design'dan yapay zeka tabanlı renk üreticisi: Eva Colors

Derin öğrenmeden faydalanan yapay zeka tabanlı renk üreticisi Eva Colors, web sitenizde kullanabileceğiniz renk paletlerini ilginize sunuyor. Ücretsiz ve açık kaynaklı kişiselleştirilebilir tasarım sistemi Eva Design'ın ürettiği araçlardan biri olan Eva Colors, kolay kullanımıyla öne çıkıyor. 

Tarayıcı üzerinde çalışan Eva Colors'tan faydalanmak için markanızın rengini belirtilen alana girmeniz yeterli. Eva Colors, sitede tanımladığınız marka rengine göre hem alternatif renk paletleri sunuyor, hem de sitede bigilendirme, uyarı ve işlemler gibi farklı alanlara yönelik kullanabileceğiniz renkler öneriyor. 

Marka renginizi tanımlarken alternatif seçenekler bulmak için aynı renk skalası içinde gezinebilmeniz mümkün. Bunun yanı sıra Eva Colors'ın size önerdiği semantik renkleri değiştirmek isterseniz yenile simgesine basmanız yeterli. 

Eğer marka renginiz değişirken Eva Colors'ın semantik renkleri değiştirmesini istemiyorsanız, renklerin yanındaki küçük kilit tuşuna basmanız gerekiyor. Böylece sitenizde gerçekleşecek başarılı işlemlerde, uyarılarda veya tehlike arz durumlarda kullanacağınız renkleri farklı öneriler arasından seçebilirsiniz.  

Gece modu da bulunan Eva Colors'ta kullanmayı planladığınız renklerin gece modu ile uyumunu önceden gözlemleyebilmeniz mümkün. 

Beğendiğini bir rengi üzerine basarak kopyalayabileceğiniz gibi dışarı aktarma tuşu üzerinden farklı formatlarda da indirebilirsiniz. Son olarak Eva Colors'ın dışarı aktardığı dosyalarda JPEG, JSON, Nebular Theme ve UI Kitten Theme formatlarını desteklediğini ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.