Sıfır kilometre otomobiller için pazar yeri Minoto, Kaan Boyner'den yatırım aldı

1 Temmuz itibariyle devreye girecek olan Minoto, iş adamı ve melek yatırımcı Kaan Boyner'den yatırım aldığını duyurdu.
Sıfır kilometre otomobiller için pazar yeri Minoto, Kaan Boyner'den yatırım aldı

Bayiler tarafından satışa sunulan sıfır kilometre otomobillerin güncel fotoğraf ve bilgilerini, tüketicilerle buluşturan dijital bir pazar yeri olma hedefi ile yola çıkan Minoto, yatırım haberi ile karşımıza çıktı. 1 Temmuz itibariyle devreye girecek olan Minoto, iş adamı ve melek yatırımcı Kaan Boyner'den yatırım aldığını duyurdu. Yapılan yatırımın finansal detayları ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını da ekleyelim.

Kaan Boyner

“Minimum efor, maksimum oto!” anlayışıyla yola çıkan Minoto, Türkiye genelindeki bütün markaların bayilerine açık durumda. 1 Temmuz’da devreye girecek olan Minoto’ya üye olan bayiler, stoklarındaki araçları platforma yükleyerek, otomobil ve hafif ticari araç satın almayı planlayan ülkenin her yerindeki kişilere ulaşabilecekler.

Otomobil satın almak isteyen kullanıcılar Minoto sayesinde üye bayilerin sisteme girdiği dijital stoklarından satın almak istedikleri araçların rengini, döşemesini, motor / şanzıman kombinasyonunu, donanımlarını olduğu gibi görebilme imkanı elde edecekler.

Kısacası kullanıcıları Minoto ile istedikleri araçları, nerede olursa olsun bulabilme ve bayiler ile irtibata geçerek teklif verip satın alabilme imkanına sahip olacaklar. İkinci el araç alım satımındaki dijital platform mantığını, sıfır otomobil ve hafif ticari araç alımları için sunan Minoto, yeni bir pazar yeri oluşturmayı hedefliyor.

Online satışın yapılmadığı yalnızca üye bayilerin araçlarının sergileneceği platform, bayiler için önemli bir satış kanalı oluşturmayı, perakende satış noktasında otomotiv pazarına ciddi bir hareketlilik getirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.