Hepsiburada'dan mobilya dikeyinde iki yeni adım

Hepsiburada, Hepsiburada Home için tescil başvurusunda bulunurken aynı zamanda Glam markasını satışa sundu.
Hepsiburada'dan mobilya dikeyinde iki yeni adım

Hepsiburada, KOBİ'ler için pazaryeri olmaya devam ederken aynı zamanda kendi markalarını da platform üzerinden kullanıcılara sunuyor.

Bir süredir Hepsiburada Home markasıyla kullanıcılarına aydınlatmadan mobilyaya birçok ürün sunan Hepsiburada, bu markasını tescillemek için geçtiğimiz haftalarda Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuruda bulundu. Bu başvurunun gerçekleşmesindeki en büyük etkinin Mobilya, Ev tekstili, Aydınlatma ve Dekorasyon kategorileri için taleplerin geçen yıla yüzde 141 artması olduğunu söylemek mümkün.

Mobilyadaki büyümenin ardındaki ürünler

Hepsiburada yetkililerinden gelen bilgilere göre burada en çok artış gösteren yüzde 290 büyüme ile bahçe mobilyaları ve gardıroplar oldu. Onu takip eden en büyük büyüme ise bilgisayar masaları, ofis mobilyaları, aydınlatma, dekorasyon ürünleri, tv üniteleri ve koltuklar olarak karşımıza çıkıyor. Bu yılın öne çıkan ürünleri ise hazır mutfak mobilyaları, yatak odaları ve düğün paket kampanyaları olarak açıklandı. Ev tekstili kategorisinde de halı, nevresim, yatak gruplarının geçen yıla göre 2 kat büyüme sağladığını belirtelim.

Hepsiburada'nın kitlesi yüzde 60 erkek ve yüzde 40 kadın olarak karşımıza çıkmasına rağmen, dekorasyon ürünlerine en fazla ilgiyi kadınlar gösterdi. 

Hepsiburada'nın yeni premium markası: Glam

Hepsiburada'nın Hepsiburada Home için tescil başvurusunda bulunması önemli bir yenilik olsa da platformun tek yeniliği bununla sınırlı kalmıyor. Hepsiburada artık kendi premium ev ürünleri markası olan Glam'i de platform üzerinden satışa sunuyor. Glam markasında ise nevresimler, post halılar, yastıklar, bahçe mobilyaları, mobilyalar ve banyo tekstili gibi ürün kategorileri yer alıyor. En çok tercih edilen ürünler ise nevresim, pike, yorgan, yastık ve postlar olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.