Facebook yeni Portal modellerini sonbaharda tanıtacak

Paylaşılan bilgilere göre Facebook, Portal ve Portal+ modellerinin yeni versiyonlarını tanıtmaya hazırlanıyor.
Facebook yeni Portal modellerini sonbaharda tanıtacak

Günümüzün en güçlü sosyal ağlarının başında yer alan Facebook'un görüntülü aramalar yapabileceğiniz akıllı bir ekran ve hoparlör olarak hizmet veren Portal'ı tanıttığını sizlere geçtiğimiz yılın Ekim ayında aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre Facebook, Amazon'un Echo Show modeline rakip konumda olan Portal ve Portal+ modellerinin yeni versiyonlarını tanıtmaya hazırlanıyor.

Facebook'un sanal ve artırılmış gerçeklikten sorumlu başkan yardımcısı Andrew Bosworth'un Recode CodeCon konferansında yaptığı açıklamalara göre Facebook, önümüzdeki sonbahar aylarında önemli yenilikler ve ürünler duyuracak.

Bosworth'un açıklamalarına göre bu ürünlerin başında ise Portal markası ile ilgili ürünler yer alıyor. Kısacası Facebook, önümüzdeki sonbaharda yeni Portal modellerini duyuracak. Bosworth tarafından paylaşılan bilgilere göre Portal ailesinin yeni üyeleri yeni tasarımlara da sahip olacaklar. 

Konuşmasında Portal'ın satış performansından da bahseden Bosworth, ürünlerin ne kadar sattığı ile ilgili bir bilgi vermese de Portal ürünlerinin başarılı bir satış performansına sahip olduğunun altını çizdi. Önümüzdeki aylarda karşımıza çıkması beklenen yeni Portal ürünlerinin ne gibi özelliklere sahip olacakları ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.