Money 20/20'nin girişimcilik yarışması Startup Pitch'i Trezeo kazandı

Startup Pitch finaline katılan Money 20/20 Europe 2019 katılımcılarının oylaması ile sonuçlanan finali ise Trezeo girişimi kazandı.
Money 20/20'nin girişimcilik yarışması Startup Pitch'i Trezeo kazandı

Amsterdam'da düzenlenen ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz Money 20/20 Europe 2019 etkinliğinden sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Money 20/20'nin girişimcilik yarışması Startup Pitch'e katılan 15 girişimi sizlere geçtiğimiz gün aktarmıştık.

15 girişimin yaptığı sunumlarından arından ise juri finale kalan 3 girişimi seçti. Londra merkezli bir girişim olan TreasurySpring, serbest meslek sahipleri için çözümler sunan Trezeo ve kullanıcılarına bütçelerine göre önerilerde bulunan Tully girişimleri finale kalmaya hak kazandı.

Startup Pitch finaline katılan Money 20/20 Europe 2019 katılımcılarının oylaması ile sonuçlanan finali ise Trezeo girişimi kazandı. Dublin merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan Trezeo, serbest meslek sahiplerine finansal istikrar sağlama hedefi ile yola çıkan bir girişim. 

Flavien Charlon ve Garrett Cassidy tarafından 2016 yılında kurulan Trezeo, serbest meslek sahiplerinin mali kaynaklarını yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Son olarak geçtiğimiz yıl düzenlene Money 20/20 Startup Pitch 2018 yarışmasını Grandhood girişiminin kazandığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.