Money 20/20'nin girişimcilik yarışması Startup Pitch'e katılan 15 girişim [Money 20/20]

Money 20/20 Europe 2019 Startup Pitch'te yarışmaya hak kazanan 15 girişimi aşağıda bulabilirsiniz.
Money 20/20'nin girişimcilik yarışması Startup Pitch'e katılan 15 girişim [Money 20/20]

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz Money 20/20 Europe 2019 etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Money 20/20'nin girişimcilik yarışması olan ve 15 girişimin katılacağı Startup Pitch, bugün gerçekleşecek sunumlarla başlayacak. 

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıl düzenlenen Money 20/20 2018 Startup Pitch yarışmasında Grandhood, Konsentus ve Klippa girişimleri finale çıkmaya hak kazanmıştı. Geçtiğimiz yıl düzenlene Startup Pitch yarışmasını ise Grandhood girişimi kazandı. Money 20/20 Europe 2019 Startup Pitch'te yarışmaya hak kazanan 15 girişimi aşağıda bulabilirsiniz.

Risk42: E-ticaret, telekomünikasyon, finansal hizmetler ve bankalar için risk yönetimi servisi sunan servis.

TreasurySpring: Londra merkezli bir girişim olan TreasurySpring, finansal teknolojiler konusunda hizmet veriyor. 

CARDO AI: Yatırım sürecini güçlendirmek için yola çıkan CARDO AI, yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerini kullanıyor.

Kobaküs: Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Webrazzi Arena 2018'in kazananı olan Kobaküs, banka hesaplarınızı bir tek platform üzerinde, aynı anda ve yüksek güvenlikle yönetmenizi sağlıyor.

Sum&Substance: Finansal teknolojiler özelinde uzaktan doğrulama çözümleri sunan bir servis.

AllianceBlock: Finansal teknolojiler şirketi olan AllianceBlock, geleceğin yatırım bankasını inşa etmeyi hedefliyor.

Trezeo: Serbest meslek sahipleri için çözümler sunan Trezeo, çalışanların daha iyi finansal koşullara sahip olmalarını amaçlıyor.

Kani Payments: Raporlama ve uzlaşma aracı olarak hizmet veren Kani Payments, işlemlerin ve fon hareketlerinin rapor edilmesine olanak tanıyor.

Harmoney: Belçika merkezli bir girişim olan Harmoney, finansal teknolojiler konusunda müşteri deneyimini geliştirmeyi hedefliyor.

BITA: Finansal teknolojiler üzerinde çalışan BITA, altyapı ve yazılım çözümleri sunuyor.

Prolendo: Bankalar için ipotek finansmanı platformu olarak hizmet veren girişim.

Cratech OU: Şirketlerin kendi fintech ürünlerini yaratmalarına yardımcı olan açık bankacılık yazılımı platformu olarak hizmet veriyor.

Pynk: Dünyanın ilk insan destekli yatırım platformu olmayı hedefleyen girişim.

Tully: Kullanıcılarına bütçelerine göre önerilerde bulunan Tully, müşterilerinin tasarruf etmek, borç almak veya geri ödemek için ne kazanmaları gerektiği konusunda bilgiler veriyor.

9th Gear Technologies: Kullanıcılarına şeffaflık, düşük risk ve düşük maliyet vadeden 9th Gear Technologies, finansal teknolojiler üzerine odaklanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.