Mercedes Benz'den dikkat çeken TikTok hamlesi

TikTok'ta yeni açtığı hesabı Instagram'da paylaşan Mercedes Benz, önce olumsuz yorumlarla karşılaştı sonra da bu duyuruyu kaldırmadı. Marka, TikTok'taki paylaşımlarına ise hız kesmeden devam ediyor.
Mercedes Benz'den dikkat çeken TikTok hamlesi

Geçtiğimiz günlerde TikTok hesabının Instagram'da paylaşam Mercedes Benz'in, önce olumsuz yorumlarla karşılaşması sonra da bu duyuruyu kaldırması dikkat çekti. 

Duyuruyu sonradan kaldırmış olsa da, Mercedes - Benz hesabı TikTok'ta aktif bir şekilde paylaşım yapmaya başladı. Şu anda resmi TikTok hesabında 5 içerik bulunan Mercedes-Benz, şimdilik 703 takipçiye sahip. Şimdiye kadar 587 beğeni toplamayı başaran Mercedes Benz, içeriklerinde sıklıkla araç tanıtımlarına yer veriyor. 

İlk içeriğinde "Hiç daha önce bir arabanın dans ettiğini gördünüz mü?" metnini kullanarak TikTok evrenine giriş yapan marka, ikinci içeriğinde ise TkTok'taki takipçilerine "Tanıştığımıza memnun oldum." dedi. 

Paylaştığı içeriklerde sıklıkla araçlarının müziklerle uyumlu bir şekilde hareket etmesine dikkat eden Mercedes-Benz'in şimdiden TikTok evrenine uyum sağladığını söylemek mümkün. Yine de markanın paylaştığı 4. videoda ses olmaması TikTok kullanıcılarını şaşırttı. Kullanıcıların yorumlara "Videonun sesi nerede?" yazarak markayı uyarmaya çalıştığını da belirtelim. 

Tüm bunlara rağmen, Mercedes-Benz TikTok'ta varlığını sürdürmeye kararlı. İçerik girişine devam şirket, son paylaşımında Alen Palender ve Mercedes Benz Gclass'a yer verdi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.