PayU Türkiye Ülke Müdürü Yunus Emre Güzer, görevinden ayrıldı

Özellikle E-Ticaret konferanslarımızda sık sık konuşmacı olarak yer alan PayU Türkiye Ülke Müdürü Yunus Emre Güzer, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile görevini bıraktığını duyurdu.
PayU Türkiye Ülke Müdürü Yunus Emre Güzer, görevinden ayrıldı

PayU Türkiye Ülke Müdürü Yunus Emre Güzer, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile görevini bıraktığını duyurdu. İlk günden itibaren Ülke Müdürü olarak görev yapan ancak yaklaşık 9 aydır, geçici olarak görevine devam ettiğini paylaşan Güzer, sadece EMEA'nın en hızlı büyüyen ve Türkiye'nin en karlı PSP'sini değil, harika bir ekosistemin temellerini attıklarını da paylaştı.

Güzer tarafından yapılan açıklamalara göre uzun süredir aranan ülke müdürü pozisyonu hızlı bir şekilde doldurulacak ve yatırımlara devam edilecek. PayU Türkiye Ülke Müdürü Yunus Emre Güzer'in şirketten ayrılmasının pek de sürpriz bir karar olmadığını da belirtelim. 

PayU'nun finansal hizmetler şirketi iyzico'yu satın alacağı yaklaşık 5 aydır gündemde. Kısa süre içinde söz konusu satın alma anlaşması için bir açıklama yapılmasını ve anlaşmanın resmiyete dökülmesini bekliyoruz. 

Yunus Emre Güzer'in PayU'dan ayrılışı şirketin iyzico'yu satın almasına denk gelmesi ise pek de sürpriz değil. Henüz PayU Türkiye'nin yeni ülke müdürünün kim olacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktaracağız. Son olarak Yunus Emre Güzer'in geçtiğimiz Mart ayında yeni bir girişim kurmak ile ilgili bir Tweet attığını da aktaralım. Yunus Emre Güzer'in kısa zaman içinde yeni bir girişim ile karşımıza çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.