Elektrikli scooter girişimi Flash (Circ), Türkiye'de hizmet vermeye hazırlanıyor

Almanya merkezli bir elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak karşımıza çıkan Flash, aldığımız duyumlara göre Türkiye'de hizmet vermeye hazırlanıyor.
Elektrikli scooter girişimi Flash (Circ), Türkiye'de hizmet vermeye hazırlanıyor

İstanbul için elektrikli scooter paylaşım girişimi olan Martı'nın geçtiğimiz Mart ayında kullanıma sunulduğunu ve e-scooter girişimi Lime'ın Türkiye operasyonunu başlatmaya hazırlandığını sizlere daha önce aktarmıştık. Bugün ise elektrikli scooter paylaşım pazarı ile ilgili önemli duyum aldık.

6 ülkede hizmet veriyor

Almanya merkezli bir elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak karşımıza çıkan (Circ) Flash, aldığımız duyumlara göre Türkiye'de hizmet vermeye hazırlanıyor. Şu an için Fransa, Portekiz, İsviçre, Belçika, İspanya ve Avusturya olmak üzere 6 ülkede hizmet veren Flash, toplamda 14 şehirde aktif olarak kullanılabiliyor.

Elektrikli scooter paylaşım girişimi Flash'ın aktif iş ilanlarına baktığımızda ise İstanbul için "Operations Manager" iş ilanı verildiğini görüyoruz. İş ilanının detaylarında ise operasyon yönetimi, iş geliştirme, danışmanlık, tedarik zinciri veya benzeri rollerde yaklaşık 1 ile 5 yıllık deneyime sahip olan adayların arandığını belirtilmiş durumda. 

Son olarak Flash'ın yaklaşık 4 ay önce 55 milyon euroluk seri A yatırım turunu kapattığını da ekleyelim. Flash'ın Türkiye operasyonu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Dilerseniz Flash uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Güncelleme: Flash, haberin yayınlandığı takip eden hafta ismini Circ diye değiştirmiştir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.