Porsche'den artırılmış gerçeklik uygulaması: Porsche AR Visualizer

Porsche AR Visualizer isimli artırılmış gerçeklik destekli bir mobil uygulama yayınlayan Porsche, mobil uygulama sayesinde kullanıcıların Porsche modellerini artırılmış gerçeklik yardımı ile kostümize etmelerine olanak tanıyor.
Porsche'den artırılmış gerçeklik uygulaması: Porsche AR Visualizer

Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden olan Porsche, ilginç bir uygulama ile karşımıza çıktı. Porsche Augmented Reality Visualizer App (PARVA) isimli artırılmış gerçeklik destekli bir mobil uygulama yayınlayan Porsche, mobil uygulama sayesinde kullanıcıların hayallerindeki Porsche modellerini artırılmış gerçeklik yardımı ile oluşturmalarına olanak tanıyor.

Kısacası Porsche Augmented Reality Visualizer App (PARVA) isimli uygulama ile hayallerinizdeki Porsche modelini oluşturabilirsiniz. Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan Porsche Augmented Reality Visualizer App, 3 Porsche modelinin oluşturulmasını izin veriyor.

Porsche Augmented Reality Visualizer uygulaması şu an için Porsche 911 Carrera S, Cayenne Coupe ve Mission E konsept modeli olmak üzere 3 Porsche modeline destek veriyor. Kısa zaman sonra Mission E konsept modelinin yerini Taycan modelinin alacağını da ekleyelim.

Sundukları yeni uygulama ile bir Porsche modellerini yapılandırmanın daha dijital bir deneyim olacağını belirten Porsche pazarlama iletişimi direktörü Oliver Hoffmann, satın alma kararını vermeden önce herkesin kendi hayalindeki Porsche'u oluşturabileceğini de belirtti. Porsche Augmented Reality Visualizer uygulaması ile Porsche modellerinin renklerini değiştirebilir veya otomobillerin garajınızda nasıl duracağını görebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.