Robinhood, 200 milyon dolarlık yeni yatırım turuna hazırlanıyor

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında 363 milyon dolar yatırım alarak değerlemesini 5,6 milyar dolar seviyelerine kadar çıkaran Robinhood, yeni bir yatırım turuna hazırlanıyor.
Robinhood, 200 milyon dolarlık yeni yatırım turuna hazırlanıyor

Borsada sıfır komisyonla işlem yapmayı sağlayan bir uygulama olarak hayatımıza giren Robinhood, 2018 yılının Şubat ayında ise komisyonsuz kripto para alış-satış hizmetini sunmaya başlamıştı. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında 363 milyon dolar yatırım alarak değerlemesini 5,6 milyar dolar seviyelerine kadar çıkaran Robinhood, yeni bir yatırım turuna hazırlanıyor.

Bloomberg'ün şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Robinhood, değerlemesini 7 - 8 milyar dolar seviyelerine kadar çıkaracak bir yatırım almaya hazırlanıyor. 7 - 8 milyar dolar değerleme seviyelerine ulaşmak isteyen Robinhood, en az 200 milyon dolarlık bir yatırım almayı amaçlıyor.

Robinhood tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını da ekleyelim. 7 - 8 milyar dolarlık bir değerleme beklense de alınacak olan yatırımın artması ile birlikte değerlemenin 10 milyar dolar seviyelerine kadar çıkabileceği de konuşulanlar arasında. 

Borsada işlem yapmayı oldukça kolay bir hale getiren Robinhood, 2018 yılında ise kripto paralar için benzer bir hizmet vermeye başladı. İlk etapta en popüler kripto para birimi olan bitcoin ile kripto para pazarına dahil olan Robinhood, bitcoinin ardından ise ether kripto para birine destek vermeye başlamıştı. Potansiyel Robinhood yatırımı ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.