Pepee TV, Da Vinci Kids ile yeni bir iş birliğine imza attı

6-12 yaş arası çocukların soft skill öğrenme konusunda eğitimine odaklanan Da Vinci TV içerikleri, şimdiye kadar okul öncesi dönemindeki çocuklara hitap eden Pepee TV'ye yeni bir izleyici kitlesi kazandırıyor.
Pepee TV, Da Vinci Kids ile yeni bir iş birliğine imza attı

Geçtiğimiz ay Arçelik ve Beko ile işbirliği yaparak çocuklar için özel bir kumanda geliştiren Pepee TV şimdi de çocuklara yönelik bilim odaklı TV kanalı olan Da Vinci TV ile güçlerini birleştirdi. Bilmeyenler için Da Vinci TV'nin 6-12 yaş arası çocukların soft skill öğrenme konusunda eğitimine odaklandığını belirtelim. 

Böylece şimdiye kadar okul öncesi çağındaki çocuklara hitap eden yayınlarıyla öne çıkan Pepee TV,  Da Vinci Kids ile yaptığı iş birliği sayesinde 6 yaşından büyük çocukları da platformuna çekebilecek. Yapılan bu iş birliği kapsamında Da Vinci Kids’in bilimden matematik ve teknolojiye, sanattan müzik ve spora kadar geniş bir yelpazeye sahip oyun tabanlı ve özgün içerikleri artık Pepee TV’de de yayınlanacak. 

Dijitalde “yüzde 100 güvenli çocuk televizyonu” olarak konumlanan Pepee TV, içerikleriyle, çocukların gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, zaman ayarı ve reklamsız izleme seçenekleriyle de öne çıkıyor. Pepee TV’nin işbirliği yaptığı Da Vinci Televizyon Kanalı'nın ise ödüllü programlarıyla dünyanın 90’dan fazla ülkesinde, 18 farklı dilde yayın yaptığını belirtelim.

6 yaş üzeri tüm çocuklar artık Pepee TV’de izledikleri Da Vinci Kids içerikleriyle, “Büyünce ne olacaklarına” deneyimlerek karar verme şansını yakalayacak. Bilimin ve dünyanın işleyişi ile ilgili en heyecan verici sırları uzmanlardan en eğlenceli şekilde öğrenecek olan çocuklar, spordan müziğe kadar birçok alanda kendilerini geliştirmeleri için bilimden faydalanabilecek. 

Yakın zamanda dijital platformu ve uzaktan kumandası ile kendini dijital çocuk televizyonu olarak konumlandıran Pepee TV, görünen o ki bu iş birliği kapsamında izleyici kitlesinin yaş aralığını genişletmeyi planlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.