Apple, ilk 8 çekirdekli MacBook Pro modelini 21499 TL'den başlayan fiyatla tanıttı

MacBook Pro modellerini 8. ve 9. nesil Intel Core işlemcileri ile güncelleyen Apple, ilk 8 çekirdekli MacBook Pro modelini sessiz sedasız tanıttı.
Apple, ilk 8 çekirdekli MacBook Pro modelini 21499 TL'den başlayan fiyatla tanıttı

Apple'ın Macbook serisinin en güçlü üyelerinden olan MacBook Pro, yeni modelleri ile geri döndü. MacBook Pro modellerini 8. ve 9. nesil Intel Core işlemcileri ile güncelleyen Apple, ilk 8 çekirdekli MacBook Pro modelini sessiz sedasız tanıttı.

Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre 4 çekirdekli MacBook Pro modellerine oranla iki kat, 6 çekirdekli MacBook Pro modellerine oranla ise yüzde 40 oranında daha yüksek bir performans verecek olan 8 çekirdekli yeni MacBook Pro modelleri, bugüne kadar üretilen en hızlı MacBook modeli konumunda.

MacBook Pro'ların kullandığı kelebek klavye mekanizmasının yenilendiğini de belirtelim. Hatırlatmak gerekirse Apple'ın kullandığı kelebek klavye mekanizması ile ilgili pek çok sorun gündeme gelmişti. Söz konusu klavye mekanizmasının yenilenmesi bu sorunları ortadan kaldıracak mı bunu ise zaman gösterecek.

Apple, MacBook, MacBook Air ve MacBook Pro modelleri için sunduğu klavye servis programı ile ilgili bir güncelleme de sundu. Paylaşılan bilgilere göre klavye tamir işlemleri hızlandırılacak.

MacBook Pro modellerinde klavye ve yeni işlemciler haricinde herhangi bir değişiklik olmadığını da ekleyelim. Yeni MacBook Pro ailesinin en güçlü üyesi ise 8 çekirdekli i9 işlemci, 16 GB 2400 MHz DDR4 bellek, 4 GB GDDR5 belleğe sahip Radeon Pro 560X ve 512 GB SSD depolama gibi özellikler ile gelecek  ve 2 bin 700 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Söz konusu modelin ülkemizde 21 bin 499 TL fiyat etiketi ile satılacağını da paylaşalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.