Halı saha tutkunları için Fırat Sobutay ve Oğuzhan Uğur'dan yeni uygulama: Kafa Kafaya

Oyuncu veya takım bulmanın yanı sıra yeni halı sahalar keşfetmenize de olanak tanıyan Kafa Kafaya, platformu içinde 1000'i aşkın halı saha bilgisini barındırıyor.
Halı saha tutkunları için Fırat Sobutay ve Oğuzhan Uğur'dan yeni uygulama: Kafa Kafaya

Sık sık halı sahada futbol maçı yapan kullanıcıların imdadına yetişecek olan Kafa Kafaya uygulaması, halı saha tutkunları için bir sosyal medya platformu olmayı hedefliyor. Kullanıcıların kendilerine takım bulmalarından tutun da takımlarına rakip bulmalarına kadar pek çok konuda destek sağlayan Kafa Kafaya uygulaması, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda. 

Berker Kaya ve Onur Yağan tarafından kurulan Kafa Bilişim'in bir projesi olan Kafa Kafaya uygulamasının ortakları arasında Fırat Sobutay ve Oğuzhan Uğur gibi internet dünyasının tanınan iki ismi de yer alıyor.

Oyuncu veya takım bulmanın yanı sıra yeni halı sahalar keşfetmenize de olanak tanıyan Kafa Kafaya, platformu içinde 1000'i aşkın halı saha bilgisini barındırıyor. Kafa kafaya uygulamasını kullanmak için profilinizi oluşturmanız ve gerekli bilgileri paylaşmanız yeterli.

Profilinizi oluşturduktan sonra takımınızı kurabilir, yeni takımlar arayabilir, rakipler bulabilir veya yeni halı sahalar keşfedebilirsiniz. Seçimlerinize uygun bir rakip bulduğunuzda uygulama aracılığı ile rakip takıma meydan okuyabilirsiniz.

Halı sahalar konusunda telefon ve lokasyon gibi detaylı bilgiler de sunan Kafa Kafaya uygulaması, platform içinde söz konusu halı sahalar için yorum yapmanıza da olanak sağlıyor. Eğer takımı olmayan bireysel bir halı saha oyuncuysanız Kafa Kafaya uygulaması sayesinde kendinize bir takım da bulabilirsiniz. Dilerseniz Kafa Kafaya uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.