Swipe ile yazma özelliği iOS platformuna geliyor

Android ekosisteminde uzun zamandır kullanılan swipe klavye özelliği iOS platformuna geliyor.
Swipe ile yazma özelliği iOS platformuna geliyor

Bugün paylaşılan haberlere göre Android ekosisteminin sevilen özelliklerinden biri iOS'e geliyor. Bloomberg'den Mark Gurman'ın paylaştığı habere göre önümüzdeki ay düzenlenecek olan WWDC 2019 konferansında iOS için önemli yenilikler tanıtılacak. 

Bu yeniliklerin başında ise Android ekosisteminde uzun zamandır kullanılan swipe klavye özelliği bulunuyor. Paylaşılan bilgilere göre kaydırarak yani swipe yaparak klavye kullanma özelliği kısa zaman sonra iOS platformuna gelecek. iOS kullanıcıları bu özellik sayesinde sadece klavye üzerinde parmaklarını kaydırarak dilediklerini yazabilecekler.

Akıllı telefonlar veya tabletler üzerinden yazı yazma işlemini oldukça kolaylaştıran swipe özelliği uzun zamandır iOS kullanıcıları tarafından beklenen bir özellikti. Tabii ki bu özelliğin 3. parti uygulamalar tarafından iOS kullanıcılarına daha önce sunulduğunu da ekleyelim. Bu özelliğin 3. parti uygulamalar yerine Apple tarafından sağlanacak olması ise sevindirici.

WWDC 2019 konferansında iOS 13, watchOS 6 ve macOS 10.15 ile ilgili önemli duyuruların yapılması bekleniyor. Webrazzi olarak yerinden takip edeceğimiz WWDC 2019 konferansı ile ilgili tüm detayları sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.