SPONSORLU

BMW VR Deneyim Noktası 3 - 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da!

BMW VR Deneyimi sayesinde BMW’nin en yeni modellerini sanal gerçeklik teknolojisi ile detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
BMW VR Deneyim Noktası 3 - 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da!

Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden Almanya merkezli BMW, yeni modellerini sanal gerçeklik teknolojisi aracılığı ile görücüye çıkardı. Söz konusu sanal gerçeklik teknolojisi ile BMW’nin yeni modelleri kullanıcının yanındaymış gibi detaylı bir şekilde incelenebilmesi hedefleniyor.

BMW’nin sanal gerçeklik teknolojisi ile incelenebilecek modelleri arasında yeni BMW 3 Serisi, BMW X5 , yeni BMW X7, yeni BMW 8 serisi ve yeni BMW Z4 modelleri yer alıyor. Türkiye’deki ilk gösterimini VR deneyimi ile sanal ortamda Zorlu AVM’de gerçekleştiren BMW, ziyaretçilerine sanal gerçekliğin geldiği en üstün teknoloji ile donatılan BMW VR Deneyimi Noktası’nda BMW’nin en yeni modelleri farklı bir deneyimle inceleyebilme fırsatı sundu.

Zorlu AVM’nin ardından 3 - 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da meraklılarıyla buluşacak olan BMW VR Deneyim Noktası, yeni BMW modellerinin kokpitinden iç tasarımına, gövde renginden aksesuarlarına kadar tüm detaylarıyla inceleyebilme imkanı sunarak BMW tutkunlarının hayallerindeki BMW’yi etkileyici bir şekilde keşfetme imkanı sağlayacak.

Eğer sanal gerçeklik teknolojisi eşliğinde yeni BMW modellerini keşfetmek istiyorsanız yapmanız gereken sadece 3 - 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’daki Borusan Otomotiv BMW VR Deneyim Noktası’nı ziyaret etmek. BMW VR Deneyimi Noktası ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.