SPONSORLU

Teknoloji start-up’ları için en çok merak edilen konulardan biri: Hibe ve teşvik fonları

SUCool ve Inovent iş geliştirme yöneticisi Başar Kaya, SHERPA Blog tarafından gerçekleştirilecek Teknoloji odaklı hibe ve teşvik fonları rehberi webinarında sorulara yanıt verecek.
Teknoloji start-up’ları için en çok merak edilen konulardan biri: Hibe ve teşvik fonları

Eğer geliştirdiğiniz teknolojiyi farklı platform, servis veya hizmetler aracılığıyla son kullanıcı ile buluşturan bir girişim ya da şirketseniz, maliyetlerinizi azaltmak ve olası mali riskleri minimuma indirmek amacıyla yararlanabileceğiniz birçok hibe ve teşvik fonları mekanizması var. Fakat hibe ve teşvikler düzenli, net ve güncel bilginin en zor bulunduğu konuların başında geliyor. Geniş kapsamlı araştırmalarla ulaşılabilen bilgiler ise, konuya ilişkin mevzuat ve yönetmeliklere bağlı olarak kullanılan resmi dil nedeniyle kolayca anlaşılamıyor. En büyük sorun ise bilginin ne kadar güncel olduğu.

Yanıtları merak edilen soruların başında şunlar geliyor:  

  • Girişimcilerin faydalanabileceği hibe ve teşvik programları neler?
  • Hibe almak avantajlı mı? Riskleri var mı? Ne gibi riskler söz konusu?
  • Hibe programlarından ve teşvik mekanizmalarından kim hangi şekilde faydalanabilir?
  • TÜBİTAK programları nasıl yürütülüyor? 
  • Bu programlardan yararlanmak için neler yapılmalı ve nasıl bir süreç takip edilmeli?
  • Hibe ve teşvik programları sürdürülebilir mi? Sürüdürülebilir kılmak için neler yapılmalı?

Konunun uzmanlarından, Sabancı Üniversitesi SUCool ve Inovent iş geliştirme yöneticisi Başar Kaya, yarın SHERPA Blog tarafından gerçekleştirilecek Teknoloji odaklı hibe ve teşvik fonları rehberi webinarında bütün bu sorulara ve daha fazlasına yanıt verecek. Webinar boyunca konuya yönelik değerli bilgiler paylaşılırken, katılımcıların soruları da yanıtlanacak.

Webrazzi okurlarına %50 indirim!

Bu webinara, Webrazzi okurlarına özel %50 indirime kaydolmak için yukarıdaki indirim kodunu kullanabilirsiniz.  Detaylı bilgi almak ve webinara kaydolmak için buraya tıklayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.