Zuckerberg'in yeni aldığı, 22 milyon dolar değerindeki evi

Mülkleri satın almak için toplamda 59 milyon dolar harcayan Zuckerberg'in yeni evini yakından inceledik.
Zuckerberg'in yeni aldığı, 22 milyon dolar değerindeki evi

Mark Zuckerberg, Bay Area'da yaşanların popüler tatil mekanlarından biri olan Tahoe Gölü'nde birbirine komşu iki mülk aldı. Zuckerberg bu satın almayı gözlerden uzak tutmak için mülkleri, bir limited şirket üzerinden ve varlık yöneticisi aracılığıyla satın aldı.

Bu satın almalar için toplamda 59 milyon dolar harcayan Zuckerberg, anlaşmaya bir gizlilik sözleşmesi eklemeyi de ihmal etmedi. Gizlilik anlaşması kapsamında evin fotoğrafının bulunduğu ilanların internetten kaldırılması gerekiyor. Ancak evin video tanıtımlarından biri hala internette yer almaya devam ediyor. 

"The Carousel Estate" ismi verilen bu ev, Tahoe Gölü'nün batı şeridinde yer alıyor.  Geçtiğimiz Aralık ayında Zuckerberg'in bu evi satın almak için 22 milyon dolar ödediğini de belirtelim. Evin detaylarını merak edenler için paylaşalım.

The Carousel Estate, Tahoe City'nin dışında kalan Tahoe Gölü'nün batı kıyısındaki 14164 m2'lik bir arazinin içinde yer alıyor. 

Tanıtım videosunda evden bahsedilirken "Eski Tahoe ambiyansını yansıtıyor" ifadesi kullanılıyor. 

Mülk Tahoe Gölü'nde 18.5806 m2'lik özel kıyıya sahip.

Marina benzeri iskele 15 metre ve üzeri yatları ağırlayabiliyor. Bunun yanı sıra iskelede kızaklar ve şamandıralar da yer alıyor. Böylece uzun süre konaklayacak olan yatların, kıyıya çekilmesi mümkün oluyor. 

Göl manzaralı bahçe avlusu ise barbekü yapmak için ideal alanlardan biri olarak öne çıkıyor.  Zuckerberg'in avlanmayı ne kadar çok sevdiğini sizlere aktarmıştık. 

Evin ana bölümünü geniş oturma odası oluşturuyor. Yüksek tavanları ve geniş şöminesi ile yazları gölde geçirilen uzun bir günün, kışları da uzun bir kayak sefasının ardından dinlenmek için ideal. 

Zuckerberg'in yeni mekanının yatak odası bakımından da zengin olduğunu söyleyelim. 8 yatak odası bulunan evde, 9.5 banyo bulunuyor. 

Yatak odalarında rustik bir hava estiğini de belirtelim. 

Misafirlerin kullanacağı bu ek odalar, oldukça geniş ve rahat. 

Geniş mutfak ise ailenin akşam yemeklerini pişirmesi için ideal. 

The Carousel Estate'de örtülü geçitlerle birbirine bağlanan üç ayrı yaşam alanı mevcut. Ancak bu yaşam alanlarının hepsi aynı çatı altında buluşuyor. 

Arazide ayrıca 3 +1'lik bir müştemilata da yer veriliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.