Discovery’nin eğlence ve yaşam tarzı kanallarındaki içerikler artık puhutv'de yayınlanacak

Puhutv, Discovery ile stratejik anlaşma yaptığını duyurdu. Buna göre artık Discovery'nin eğlence ve yaşam tarzı kanalları TLC ve DMAX'in içerikleri puhutv'de yayınlanacak.
Discovery’nin eğlence ve yaşam tarzı kanallarındaki içerikler artık puhutv'de yayınlanacak

Değişen izleme alışkanlıklarıyla birlikte dijital yayın platformlarına ilgi de artıyor. Sektöre iddialı yapımlarla giriş yapan platformlarından biri puhutv yeni içeriklerini duyurdu. Discovery ile stratejik anlaşma yapan puhutv, buna göre artık Discovery'nin eğlence ve yaşam tarzı kanalları TLC ve DMAX'in içerikleri puhutv'de yayınlanacak.

Bahsi geçen kanallarda yer alan sağlık/sıra dışı dönüşüm, emlak, ev dönüşümü, suç ve araştırma ile aile ilişkilerinin konu alındığı Pastacılar Kralı, Gelinliğe Evet De, Kumsal Evleri, İnsan Avı ve Hızlı Düşün Hızlı Pişir gibi gerçeğe dayalı programları önceki ve yeni bölümleriyle birlikte puhutv’de izleyicilerle buluşacak. Her ay milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret edilen ve içerisinde Fi, Şahsiyet, Dip gibi orijinal içeriklerinin yanı sıra, pek çok dizi ve film bulunan puhutv, tematik içerik üreticisi Discovery’nin içeriklerini hem puhutv.com hem de mobil uygulamaları üzerinden eş zamanlı olarak kullanıcılarına sunacak.

Bu anlaşmayla birlikte puhutv’nin varolan içerik kataloğuna ilk etapta, farklı kategorilerden, 2 bin 500’den fazla yeni bölüm eklenecek. Yeni içeriklerin duyuruları puhutv.com ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.

Ayrıca hatırlatalım; puhutv'nin orijinal içeriği olan Fi, geçtiğimiz haftalarda Netflix'e satılmıştı. Abonelik odaklı olan BluTV'nin aksine ücretsiz içerik sunmayı tercih eden puhutv, şimdilik televizyonda yayınlanan içeriklere, Yeşilçam klasiklerine ve Türk sinemasının öne çıkan yapımlarına yer vermeyi tercih ediyor. Ancak ilerleyen dönemde farklı bir yol izlenecek mi, henüz bilinmiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.