Emlak kiralamada yeni nesil dijital servisler: Blueground

Blueground'daki evlere web sitesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Ancak platform üzerinden herhangi bir ev kiraladığınızda, Blueground'ın mobil uygulaması sayesinde ciddi anlamda kolaylık yaşıyorsunuz.
Emlak kiralamada yeni nesil  dijital servisler: Blueground

Kurumsal şirketlere ve bireylere özel konaklama hizmetleri sunan girişim Blueground'dan daha önce sizlere bahsetmiştik. Son olarak VentureFriends, Endeavor Catalyst Fund ve Jabbar Internet Group'tan 20 milyon dolar yatırım aldığını belirttiğimiz Blueground, özellikle teknoloji odaklı bir gayrimenkul şirketi olmasıyla dikkat çekiyor.

Blueground, bir aydan bir yıla kadar veya daha uzun süreler için kaliteli mobilyalarla döşenmiş ve kendi mimarları tarafından dizayn edilmiş modern daireler sunuyor. Bu dairelerin insanların sadece özel eşyalarıyla gelip kolayca yaşamaya başlamaları için tasarlandığını belirtelim. Blueground'daki evlere web sitesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Ancak platform üzerinden herhangi bir ev kiraladığınızda, Blueground'ın mobil uygulaması sayesinde ciddi anlamda kolaylık yaşıyorsunuz.

Değişen teknoloji ile ev kiralamada yeni servisler: Temizlik ve bakım servisleri 

Blueground mobil uygulaması üzerinden dairelerine ait tüm bilgilere erişebilen konuklar, tek tıkla internete bağlanabiliyor, yardımcı uygulamalar vasıtasıyla evlerinin olduğu yere taksi çağırabiliyor, daireleriyle ilgili herhangi bir teknik sorun veya temizlik talebi için destek ekipleriyle mesajlaşabiliyorlar. Kısacası konuklar, mobil uygulama yardımıyla temizlikten taksiye birçok hizmeti hızlı ve kolay bir şekilde alabiliyorlar. 

Blueground'ın mobil uygulamasını hem App Store'da hem de Google Play Store'da bulmak mümkün.

New York, Los Angeles, San Francisco, Boston, Chicago, Washington DC, Dubai, İstanbul ve Atina dahil dokuz büyük şehirde 1800 dairesi ve 300 çalışanı ile hizmet veren Blueground, dünya çapında 50 şehirde yer almayı ve 2023 yılına kadar 50 binden fazla daireden oluşan bir portföy sunmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.