Uygulamaların App Store tasarımlarından oluşan bir seçki: scrnshts

Uygulama ikonu ve ekran görüntüleriyle 7 saniye içinde kullanıcıları uygulamanıza çekmeniz gerektiğini belirten scrnshts, bunun en iyi örneklerini sunarak ilham almanızı kolaylaştırıyor.
Uygulamaların App Store tasarımlarından oluşan bir seçki: scrnshts

App store yerleştiren ekran görüntüsü görsellerinin pazarlamanın ilk adımı olduğunu düşünen scrnshts, bu görseller arasında öne çıkanları özel olarak seçerek sitesinde listeliyor. Siteye giriş yaptığınızda alışveriş, finans ve müzik gibi her bir kategoriden öne çıkan App store ekran görüntüsü görsellerini görebiliyorsunuz. 

Sitenin sol kenarında yer alan kategorilere bastığınızda ise her kategoride öne çıkan görselleri inceleyebiliyorsunuz. Üstelik bu sayede daha önce adını duymadığınız uygulamaları görebileceğinizi de belirtelim. 

Uygulama ikonu ve ekran görüntüleriyle 7 saniye içinde kullanıcıları uygulamanıza çekmeniz gerektiğini belirten scrnshts, bunun en iyi örneklerini sunarak ilham almanızı kolaylaştırıyor. Kullanacağını ilk 3 ekran görüntüsünün önemine dikkat çeken scrnshts, markanızı ve uygulamanızı en iyi şekilde yansıtacak olan görselleri seçmenizi de tavsiye ediyor. Sitede renk formatlarından, boyutlara ve hatta kaç ekran görüntüsü eklenmesi gerektiğine kadar detaylı bilgilere yer veriliyor. 

Bu arada scrnshts'a Mail adresinizi bırakarak yeni görsellerden haberdar olabileceğinizi de belirtelim. Eğer her bir kategoriyi incelemek sizin için yorucu oluyorsa bir kaç anahtar kelime ile sitede arama yapmanız da mümkün. Thomas Vimare tarafından üretilen Mobbin benzeri site, tasarım yerine sadece ekran görüntülerine odaklanıyor. İsteyenler siteye katkıda bulunabiliyor. Siz de beğendiğiniz App Store ekran görüntülerini paylaşmak isterseniz, bir form üzerinden Vimare'ye iletebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.