Perakende sektörü için mağaza verimliliğini artıran SaaS girişimi Shopi, 520 bin dolar yatırım aldı

Londra ve Dubai ofisleriyle küresel pazarda da büyüyen yerli SaaS girişimi Shopi, aldığı 520 bin dolarlık yatırımın desteği ile perakendenin dijital dönüşümünde global oyunculardan biri olmayı hedefliyor. 
Perakende sektörü için mağaza verimliliğini artıran SaaS girişimi Shopi, 520 bin dolar yatırım aldı

2018 Ocak Ayı’nda Turgut Yazıcı, Mehmet Çağrı Göncü ve Aslı Kubilay tarafından kurulan Shopi, mağaza içi alışveriş deneyimini tüketicilerin beklentilerine uygun hale getirerek perakende sektörü için mağaza verimliliğini artıracak bulut tabanlı mobil çözümler sunan bir SaaS girişimi olarak faaliyet gösteriyor. 

Shopi, Ari Keşişoğlu, Haluk Can Hür, Melih Ödemiş, Faik Ulutaş, Aydın Evren Özol, Gökçe Kabatepe, Fatih Mehmet Çalkan, Mehmet Sinan Kızıldağ'dan 520 bin dolar yatırım aldı. Londra ve Dubai ofisleriyle küresel pazarda da büyüyen yerli SaaS girişimi Shopi, aldığı 520 bin dolarlık yatırımın desteği ile perakendenin dijital dönüşümünde global oyunculardan biri olmayı hedefliyor. 

Shopi dönüşümün merkezine mağazanın kendisini ve satış danışmanlarını koyuyor. Shopi ORP (Omnichannel Retailing Platform), satış danışmanları için katalog, stok ve kayıtlı müşteri verilerine anlık erişim, ödeme alma, görev ve performans takibi gibi önemli fonksiyonları tek bir uygulamada toplayarak satış danışmanlarını son derece yetkilendirilmiş “marka danışmanlarına” dönüştürürken, tüketiciler için mağaza içinde sunduğu self-servis uygulama ile müşterilerin bireysel olarak kesintisiz ve kolay hizmet almaya devam edebilmelerini sağlıyor. Shopi ile geleneksel perakende markaları, müşterilerine mağaza içinde çevrimiçi/çevrimdışı satış kanalı ayırt etmeksizin kesintisiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Shopi ORP ise yeni nesil bulut ve mobil teknolojilerle geliştirildi. Yerel ve global pazarda kullanılan tüm perakende ERP çözümlerine kolayca entegre olabilen Shopi'nin birkaç hafta gibi kısa bir süre içerisinde entegre edilebilen hızlı bir çözüm olduğunu da belirtelim. Türkiye’de ve yurt dışında Shopi’yi aktif olarak mağazalarında kullananlar arasında Ebebek, Tefal, Dolce&Gabbana, Unifree/Heineman gibi markalar bulunuyor. Apple, Microsoft, PwC, Samsung gibi önemli oyuncunların global partner programlarında yer alarak güçlü işbirlikleri kuran Shopi, bu işbirlikleri sayesinde 2019’da büyümesini hızlandırmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.